23.2 C
Athens

Μπέριλ ΜακΚίσικ: Δεν βλέπω ως δύσκολο αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, θα πήγαινα στο Survivor

Απολαυστική συνέντευξη στο ACTION 24 παραχώρησε η Μπέριλ ΜακΚίσικ. Η σύντροφος του Σακίλ ΜακΚίσικ σχολίασε το μπάσκετ από τη δική της σκοπιά υποστηρίζοντας πως δεν θεωρεί δύσκολο αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει δέσει ως ομάδα και υπογράμμισε πως θεωρεί τον Ολυμπιακό οικογένειά της.

Παράλληλα, δεν έκρυψε και την επιθυμία της να πάει στο Survivor, υπό τον όρο όμως ότι θα έχει μάθει ελληνικά.

 

Αναλυτικά όσα είπε στο ACTION 24:

Για το αν πήγε στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις σε αυτή την ανάρτηση αλλά για την ακρίβεια δεν μου επιτρέπεται να πάω στο ΟΑΚΑ για λόγους ασφαλείας. Θέλω να πάω αλλά δεν ξέρω πως θα καταλήξει αυτό αν πήγαινα. Σκέφτομαι μήπως το δοκιμάσω την επόμενη φορά λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν από τους φίλους του Παναθηναϊκού αλλά δεν ξέρω. Θα δούμε την επόμενη φορά αν μπορώ να πάω ή όχι».

Για τον Ολυμπιακό: «Μπορώ να πω πως είναι οικογένεια. Όσο με αγαπάνε, άλλο τόσο τους αγαπώ και εγώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που νιώθω έτσι σε μία ξένη χώρα, παρά το γεγονός ότι οι παππούδες μου είναι από την Θεσσαλονίκη, όντως νιώθω πως είμαι σπίτι. Μου αρέσει πολύ εδω και δεν νιώθω πως πρέπει να πάω στην Τουρκία για να νιώσω σπίτι. Αυτό σημαίνει οικογένεια για μένα«.

Για τα σχόλια στα social media: «Απλά γελώ. Όταν σχολιάζουν, ανεξάρτητα από το τι σχολιάζουν παίρνει έκταση γιατί το βλέπει κόσμος. Και εγώ απλά λέω ‘ευχαριστώ’. Γελάω βλέποντάς τα. Δεν νιώθω κάπως συγκεκριμένα. Δεν πειράζει, καταλαβαίνω. Κάποιες φορές λένε τρελά πράγματα και είμαι πολύ κοντά στο να απαντήσω».

Θα στείλω μήνυμα στον Σακ λέγοντάς του ‘είναι εντάξει αν το πω αυτό’ και θα μου πει ‘οκ, κράτα το για τον εαυτό σου, γελάμε μαζί γι΄ αυτό, δεν χρειάζεται να το αναρτήσεις’. Του λέω ‘μπορείς να τους σκοτώσεις’, αν μπορώ να το πω έτσι. Συνήθως προσπαθώ να μην του μιλάω πολύ πριν τα παιχνίδια.

Αν γίνει κάτι στο ματς δεν θέλω να μου πει ‘με άγχωσες’ και τα σχετικά. Συνήθως του λέω ‘ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, τα λέμε μετά τον αγώνα’. Κάπως έτσι».

Για το αν προτιμά κάρφωμα ή τρίποντο από τον ΜακΚίσικ: «Δύσκολη ερώτηση. Τα καρφώματα είναι ιδιαίτερα. Όταν πηδάει και τον βλέπω να κάνει την κίνηση και να καρφώνει με μανία, αγαπώ αυτή τη στιγμή. Όταν χρειάζεται και τον βλέπω να είναι στην περιφέρεια και να σουτάρει για τρεις, αυτό είναι εξίσου ωραίο για μένα. Δεν ξέρω αν μπορώ να διαλέξω. Τα τρίποντα είναι ωραία αλλά τα καρφώματα σε πορώνουν».

Για το ποιος είναι δυσκολότερος αντίπαλος πλην των αγώνων με τον Παναθηναϊκό: «Θέλω να πω πάνω σε αυτό που είπες. Δεν βλέπω τον Παναθηναϊκό ως έναν δύσκολο αντίπαλο. Κάθε χρόνο είναι το ίδιο. Ειδικά φέτος που είναι μία καινούρια ομάδα, δεν τους βλέπω ως δύσκολο αντίπαλο για εμάς που δεν μπορούμε να κερδίσουμε.

Με τις άλλες ομάδες ίσως. Αλλά κόντρα σε εμάς δεν βλέπω να κερδίζουν. Ελπίζω να μείνει έτσι. Πρώτα πρέπει να γίνουν ομάδα και μετά να χτυπήσουν τα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Εμείς είμαστε οικογένεια. Είμαστε καιρό μαζί. Υπάρχουν νέοι παίκτες αλλά όχι τόσοι όσοι στον Παναθηναϊκό. Αυτή ήταν η μικρή μου διόρθωση. Πέρα από τον Παναθηναϊκό θα έλεγα την Ρεάλ Μαδρίτης, αν σκεφτεί κανείς και όσα έγιναν την περασμένη σεζόν στο Final Four. Ειδικά ένα άτομο που δεν συμπαθώ πλέον. Μόνο αυτό».

Για την υπόσχεση να κάνει τατουάζ αν πάρει ο Ολυμπιακός την EuroLeague: «Ναι, ισχύει. Έχω βρει έναν καταπληκτικό καλλιτέχνη και σίγουρα θα κάνω ένα. Ίσως το λογότυπο ή το όνομα της ομάδας. Θα το κάνω αν κερδίσουμε την EuroLeague φέτος 100%».

Για το αν θα πήγαινε στο Survivor: «Μεγάλωσα ως αγοροκόριτσο, πήδαγα πάνω από τα τραπέζια και όταν το βλέπω λέω γιατί όχι. Φυσικά και θέλω να πάω στο ελληνικό. Ίσως θα δούμε. Πρέπει να μάθω τη γλώσσα. Αν δεν τη μάθω θα είναι δύσκολο για μένα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς