26.1 C
Athens

Γκριμάου: Φοβερή ομάδα με δυναμικό στυλ ο Ολυμπιακός, πολύ έντονη η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα αναγνώρισε τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του στο ΣΕΦ και χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φοβερή ομάδα που δεν χάνει το δυναμικό της στυλ παρά τις απουσίες

Ο Ρότζερ Γκριμάου αναγνωρίζει τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα στο καυτό ΣΕΦ απέναντι σε μια υπέροχη – όπως τη χαρακτήρισε – ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.

Ο κόουτς του καταλανικού συλλόγου τόνισε πως στόχος είναι πάντα η νίκη είτε οι Ερυθρόλευκοι έχουν απουσίες είτε όχι, ενώ υπογράμμισε πως παρά τις αγωνιστικές απώλειες του καλοκαιριού, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν έχει αλλάξει το αγωνιστικό στυλ της.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να το αποκαλέσω τεστ, αλλά είναι ένα περίπλοκο τεστ. Όχι μόνο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά γιατί μετά πρέπει να παίξουμε στα Κανάρια Νησιά και στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν. Είναι δύσκολη και συναρπαστική περιπέτεια. 

Παίζουμε σε ένα γήπεδο με πολύ έντονη ατμόσφαιρα και με μια φοβερή ομάδα. Παίζουν εδώ και χρόνια σε υψηλό επίπεδο και με παίκτες που γνωρίζονται εδώ και χρόνια. Είναι ομάδα πολύ αθλητική. Ξέρουμε πώς παίζουν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, έχουν ένα στυλ δυναμικό με κυκλοφορία της μπάλας και πολλή υπομονή για να βρουν την καλύτερη επιλογή. Παρότι είχαν σημαντικές απώλειες το καλοκαίρι, το στυλ είναι πολύ παρεμφερές.

Πρέπει να βγαίνουμε πάντα στο παρκέ και να κερδίζουμε. Όχι μόνο για τις απουσίες του Ολυμπιακού αλλά επειδή έχουμε τη φιλοδοξία να κερδίζουμε πάντα», ανέφερε ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς