17 C
Athens

Η αινιγματική απάντηση του Μπράουν για τον χρόνο συμμετοχής του Βεζένκοφ: «Του το είχα πει από την αρχή»

Στον... αέρα εξακολουθεί να βρίσκεται ο ρόλος του Σάσα Βεζένκοφ στο ρόστερ της νέας σεζόν για το Σακραμέντο, με τον προπονητή της ομάδας να μην δίνει ξεκάθαρη απάντηση για τη χρησιμοποίηση του Βούλγαρου αστέρα

Ο Σάσα Βεζένκοφ ξεκίνησε στη βασική πεντάδα των Σακραμέντο Κινγκς στο φιλικό με τους Λέικερς λίγες ώρες μετά τη δήλωση του προπονητή του, Μάικ Μπράουν, ότι δεν γνωρίζει κατά πόσο ο Βούλγαρος αστέρας και MVP της περσινής Euroleague θα βρίσκεται στο rotation της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν στο NBA.

Βασικός στο φιλικό των Κινγκς με τους Λέικερς ο Βεζένκοφ, οι αριθμοί του και το σημάδι από το τρίποντο (vid)

Σε νέες του δηλώσεις μετά το φιλικό με τοις Λέικερς, ο Αμερικανός τεχνικός των Κινγκς μίλησε με αινίγματα για τον χρόνο συμμετοχής και γενικότερα τον ρόλο του πρώην άσου του Ολυμπιακού, ξεκαθαρίζοντας ότι τού είχε πει από την αρχή ότι “θα πρέπει να κερδίσει τον χρόνο του στο παρκέ”.

“Όταν είχα ερωτηθεί την τελευταία φορά, είπα απλώς την αλήθεια” δήλωσε αρχικά ο Μπράουν μετά το ματς με τους Λείκερς, για να προσθέσει: “Νομίζω ότι με ρωτήσατε αν ο Σάσα θα ήταν μέλος του ροτέισον αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω. Νομίζω ότι ήταν δίκαιη ερώτηση, αλλά δεν ξέρω.

Ξέρω ότι ο Ντάβιον Μίτσελ θα είναι μέλος του ροτέισον, όπως και ο Μαλίκ Μονκ, ο Τρέι Λάιλς και ο Τζαβέιλ ΜακΓκί θα είναι. Θα είναι ο Σάσα; Δεν ξέρω. Είχαμε παίξει μόλις ένα παιχνίδι όταν ρωτήθηκα”.

Ακολούθως ο Μπράουν πρόσθεσε ότι δεν είναι της φιλοσοφίας του να τάζει χρόνο συμμετοχής, ανεξάρτητα του πόσο πετυχημένος είναι ένας παίκτης σε άλλο περιβάλλον, καταλήγοντας: “Δεν είμαι ένας προπονητής που θα πει ‘εντάξει, έκανε αυτά εκεί που ήταν ένας παίκτης, θα έρθει και θα παίζει 30 λεπτά’. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει στο παρκέ. Όταν προσπαθούσαμε να φέρουμε τον Βεζένκοβ εδώ, αυτή ήταν μία από τις πρώτες κουβέντες που κάναμε. Του είπα ότι πρέπει να κερδίσει τον χρόνο συμμετοχής του”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς