24 C
Athens

Συνεχίζει για 8η σερί σεζόν τη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Με το “Πάμε Στοίχημα” του ΟΠΑΠ ως κεντρικό χορηγό στη φανέλα του συνεχίζει για 8η σερί σεζόν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Με ανακοίνωσή τους οι Πράσινοι γνωστοποίησαν ότι θα επεκτείνουν για μια ακόμη σεζόν, όγδοη σερί, τη συνεργασία τους με τον ΟΠΑΠ και οι νέες φανέλες του θα φέρουν την ονομασία του σε Basket League και Euroleague.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση των Πρασίνων:

“Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό της ομάδας για όγδοη συνεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζουν τη χορηγική συνεργασία τους και την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ παραμένει Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με το λογότυπο του παιχνιδιού να προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Εφέτος, είναι η όγδοη συνεχόμενη σεζόν που ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, στηρίζοντας τις προσπάθειές της για επιτυχίες στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Παράλληλα, η συνεργασία των δύο πλευρών θα περιλαμβάνει δράσεις που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους φιλάθλους, αλλά και κοινωνικές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στη νέα γενιά.

Στο πλαίσιο ανανέωσης της χορηγικής συνεργασίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, και o Chief Product Officer του ΟΠΑΠ, Φώτης Ζησιμόπουλος, παραβρέθηκαν σε μία από τις προπονήσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και συνομίλησαν με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς