24 C
Athens

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΛ με Δερμιτζάκη και Νταβέλη

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ δηλώνει πρόθεση παραίτησης, εφόσον ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και ο Παύλος Δερμιτζάκης, μετά το θλιβερό συμβάν στο Αλκαζάρ και τις χυδαίες βρισιές για τη νεκρή μάνα του Έλληνα προπονητή

Ο κακός χαμός επικρατεί στην ΑΕΛ μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή, όπου οι βυσσινί μπορεί να πήραν τη νίκη στο χορτάρι αλλά δέχθηκαν μια μεγάλη ήττα εκτός αυτού, μετά το τραγικό συμβάν με τις χυδαίες βρισιές για τη νεκρή μάνα του νέου προπονητή της ομάδας, Παύλου Δερμιτζάκη.

Λαρισαίοι οπαδοί έβριζαν εν χορώ τη νεκρή μητέρα του Έλληνα προπονητή, ο οποίος μετά το ματς δήλωσε ανοιχτά την πρόθεση παραίτησης από την ομάδα, με τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη, να ξεκαθαρίζει πως εφόσον τελικά παραιτηθεί τότε θα αποχωρήσει και ο ίδιος από την προεδρία.

Ζήτησε να παραιτηθεί μετά το ντεμπούτο του με την ΑΕΛ ο Δερμιτζάκης: «Δε δέχομαι να βρίζουν τη μάνα μου»

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως: “Αν παραιτηθεί ο Δερμιτζάκης, παραιτούμαι από πρόεδρος της ΑΕΛ, τεράστια συγγνώμη εκ μέρους όλων των Λαρισαίων για όσα ακούστηκαν εις βάρος του κ. Δερμιτζάκη”, μετά την επίσημη ανακοίνωση των βυσσινί που καταδίκασαν το χθεσινό συμβάν στο Αλκαζάρ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς