22.9 C
Athens

Απόλλωνας – Ολυμπιακός 8-9: Δυσκολεύτηκαν αλλά έκαναν το «τρία στα τρία» οι Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός έβαλε δύσκολα στον εαυτό του κόντρα στον αξιόμαχο Απόλλων Σμύρνης, ωστόσο στο τέλος βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν για να επικρατήσει τελικά με 9-8 για αυτή που ήταν η τρίτη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα πόλο των ανδρών.

Μετά το εμφατικό «διπλό» (6-19) στη Γεωργία επί της Ντιναμό Τιφλίδας, για τη 2η στροφή της φάσης των ομίλων του Champions League, ο Θρύλος επέστρεψε νικηφόρα στη «μάχη» του πρωταθλήματος, σε ένα ματς στο οποίο παρότι βρέθηκε πίσω με 3-1, έκανε την ανατροπή (3-7) και εξασφάλισε, έτσι, ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο στην έδρα του Απόλλωνα.

Το Σάββατο (14/10, 15:00), οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον ΝΟ Χανίων στο Παπαστράτειο, για την 4η αγωνιστική της Α1 και την Τρίτη (17/10, 20:00), επιστρέφουν στην Ευρώπη, αντιμετωπίζοντας την Προ Ρέκο στην Ιταλία, για τη φάση των ομίλων του Champions League (3η αγωνιστική).

 Τα οκτάλεπτα: 3-3. 0-4, 4-1, 1-1.

Απόλλων Σμύρνης (Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς, Μόκκας 1, Τρούλος, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 3, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Τσαχιλίδης 1, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τόττης, Τσιαβαλιάρης.

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσας, Γενηδουνιάς, 1, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Αλαφραγκής, Δήμου 2, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Λιαντζίρης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς