22.4 C
Athens

Λάσο: Μεγάλο ρίσκο η υπογραφή του Σλούκα στον ΠΑΟ, με εξέπληξε η επιλογή του

Για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό μίλησε ο νέος προπονητής της Μπάγερν, Πάμπλο Λάσο, που χαρακτήρισε ως “μεγάλο ρίσκο” αυτή την κίνηση και τόνισε ότι τον εξέπληξε η επιλογή του Έλληνα γκαρντ να πάει από τον Ολυμπιακό στους Πράσινους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάσο ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι ο Σλούκας πήρε ρίσκο με αυτή του την απόφαση, που ωστόσο έγινε με γνώμονα τη δική του αγωνιστική πρόοδο αλλά και την ενίσχυση του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός στην ιστοσελίδα “BasketNews”:

«Πώς να μην τον καταλάβω; Έμεινε στην πόλη του, με οπαδούς που τον στηρίζουν. Το είδαμε όταν παίξαμε με τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος.

Καταλαβαίνω απόλυτα τον Κώστα. Νομίζω ότι έχει πάρει μια δύσκολη απόφαση να πάει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Αλλά είναι μια απόφαση που παίρνεις προς το καλύτερο. Είναι μια υπογραφή με μεγάλο ρίσκο. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίρνεις αποφάσεις στη ζωή. Στο τέλος, εναπόκειται στους γενναίους να πάρουν αποφάσεις. Η υπογραφή του Κώστα ήταν αυτή που μάλλον με εξέπληξε περισσότερο.

Νομίζω ότι υπήρξαν μερικές πολύ καλές κινήσεις το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά αν έπρεπε να σας πω μία, αυτό θα ήταν η υπογραφή του Κώστα από τον Παναθηναϊκό γιατί μιλάει επίσης πολύ καλά για τις φιλοδοξίες του συλλόγου, είναι σαν να λέει “Θέλουμε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο”».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς