18.8 C
Athens

Κλήθηκε εκτάκτως στην εθνική ο Γούτας μετά τον τραυματισμό του Χατζηδιάκου

Ο αμυντικός της Κάρντιφ είναι η επιλογή του Πογέτ ως αντικαταστάτης του Χατηδιάκου για το ματς της Παρασκευής με την Ιρλανδία

Εκτάκτως στην αποστολή της εθνικής Ελλάδας ενσωματώθηκε ο Δημήτρης Γούτας μετά τον τραυματισμό του Χατηδιάκου ενόψει του αγώνα με την Ιρλανδία (13/10) για τα προκριματικά του Euro.

O Έλληνας στόπερ κλήθηκε από τον Πογέτ για να καλύψει το συγκεκριμένο κενό, έχοντας εκκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν στην Αγγλία με τη φανέλα της Κάρντιφ Σίτι.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, ο παίκτης θα ενσωματωθεί απευθείας με την υπόλοιπη αποστολή της γαλανόλευκης στο Δουβλίνο, από την Πέμπτη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΕΠΟ

“Ο Δημήτρης Γούτας κλήθηκε από τον κ. Πογέτ στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες με την Ιρλανδία και την Ολλανδία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2024.

Ο διεθνής στόπερ έχει τρεις συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών: τον Νοέμβριο του 2021 έπαιξε εναντίον της Ισπανίας και του Κοσόβου για τα προκριματικά του Μουντιάλ και τον Σεπτέμβριο του 2022 με αντίπαλο της Βόρ. Ιρλανδία για το UEFA Nations League.

Ο Δημήτρης Γούτας θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής στο Δουβλίνο”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς