22.4 C
Athens

Λάσο: Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε σπουδαίους παίκτες στο ρόστερ του, φέρνει μεγάλη εμπειρία ο Αταμάν

Για το επερχόμενο ματς της Μπάγερν με τον Παναθηναϊκό (12/10) στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής στη Euroleague μίλησε ο Πάμπλο Λάσο, που από φέτος βρίσκεται στον πάγκο της βαυαρικής ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός εκθείασε τις νέες προσθήκες των Πρασίνων αλλά και τον Εργκίν Αταμάν, με τον οποίο κοντραρίστηκε αρκετές φορές στο κορυφαίο επίπεδο τα τελευταία χρόνια ως πρώην προπονητής της Ρεάλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Ο Παναθηναϊκός δραστηριοποιήθηκε στην αγορά, προσθέτοντας πολύ καλούς παίκτες, όχι μόνο τον Σλούκα, αλλά και τους Ερνανγκόμεθ, Γκάι, Γκραντ και Λέσορ.

Μιλάμε για σπουδαίους παίκτες και μια εξαιρετική ομάδα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Και οι δύο ομάδες έχουν περάσει από ένα transition, και έχουμε και νέους παίκτες. Είναι το πρώτο μας εκτός έδρας παιχνίδι και περιμένω ένα δύσκολο ματς.

Ο προπονητής Αταμάν τους φέρνει μεγάλη εμπειρία. Είχαμε πολλές μονομαχίες μεταξύ της Εφές τότε και της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει ενταχθεί σε έναν εξαιρετικό οργανισμό. Αλλά στην EuroLeague, μπορείς να χάσεις από οποιαδήποτε ομάδα επειδή αντιμετωπίζεις τους καλύτερους, αλλά μπορείς να κερδίσεις και οποιοδήποτε παιχνίδι”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς