16.1 C
Athens

Αγραβάνης: Ο Ολυμπιακός θα είναι και φέτος στο Final-4, θα μπορούσε να πάρει καλύτερο παίκτη στο «4»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αναζητά εκ νέου τον επόμενο σταθμό της πολυτάραχης – ιδίως τον τελευταίο καιρό – καριέρας του, με τον Έλληνα φόργουορντ να αποχωρεί έπειτα από ένα εξάμηνο στον Παναθηναϊκό και να λύνει μέσα σε ένα μήνα το συμβόλαιό του και με την ισπανική Μπρεογκάν.

Παρελθόν από την Μπρεογκάν ο Αγραβάνης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Πέμπτη (12/10) για να συνεχίσει τη θεραπεία από τον τραυματισμό που αποκόμισε ψάχνοντας παράλληλα τη νέα του μπασκετική στέγη εντός ή εκτός Ελλάδας.

Μιλώντας στο YouTube κανάλι της “KingBet” ο Αγραβάνης μίλησε για τις δύο ομάδες που θεωρεί πως θα βρίσκονται σίγουρα και τη φετινή σεζόν στο Final Four της EuroLeague, επιλέγοντας τον Ολυμπιακός ως μια από αυτές, ενώ ανέφερε με νόημα ότι οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να πάρουν κάποιον καλύτερο του Σίκμα για τη θέση “4”.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Για μένα οι δύο θέσεις που θεωρώ ότι έχουν κλειδώσει στο Final Four, γιατί έχουν τα τρία καλύτερα σέντερ στην Ευρώπη, είναι σίγουρα η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός.

Από εκεί και πέρα όλα παίζονται. Βλέπουμε ότι και η Μακάμπι ξεκίνησε δυνατά, και η Μπαρτσελόνα πήγε καλά στο πρώτο παιχνίδι, όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Θεωρώ ότι είναι πιο κοντά σε σχέση με πέρσι. Και η Μπάγερν ξεκίνησε καλά, μπορεί να είναι έκπληξη, να μπει στη 10άδα”.

Όσο για την επιλογή του Ολυμπιακού στη θέση” 4″: Όταν έχεις Μιλουτίνοφ και Φαλ, δεν πας όταν θα ξεκινήσεις τη σεζόν με το κακό σενάριο ότι θα έχεις έναν τραυματισμό ενός εκ των δύο. Απλά στο “4” ίσως μπορούσαν να βρουν καλύτερη λύση.

Αφού πήραν ξένο στο “4”, νομίζω ότι υπήρχαν πολύ καλύτερες λύσεις αντί για τον Σίκμα. Εκεί θεωρώ ότι μπορούσαν να κάνουν πολύ καλύτερη επιλογή με τα χρήματα που έδωσαν”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς