19.9 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μπόατενγκ και σε αντίθεση με τον ΠΑΟ, μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του»

Γερμανική ιστοσελίδα αποκαλύπτει το όνομα του Ολυμπιακού ως βασικού ενδιαφερόμενου για τη μεταγραφή του Τζερόμ Μπόατενγκ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν θα ήταν ο πρώτος σταρ που θα έχει φορέσει τα ερυθρόλευκα

Σύμφωνα με το fussballeuropa.com, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Τζερόμ Μπόατενγκ. Σε συνέχεια της αποκάλυψης του Sky Sports για το ότι ο 35χρονος πρώην άσος της Μπάγερν (που το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν) έχει προταθεί σε ελληνικές ομάδες, η γερμανική ιστοσελίδα αναφέρει ως αποκάλυψη το όνομα των Ερυθρολεύκων, εξηγώντας μεταξύ άλλων πως, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να καλύψει το οικονομικό σκέλος μιας πιθανής συμφωνίας με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2014.

«Ο Μπόατενγκ δεν θα είναι ο πρώτος σταρ που φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού»

Μεταξύ άλλων, η γερμανική ιστοσελίδα αναφέρει: «Η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα έχει πολλές φορές στο παρελθόν κάνει οικονομικές υπερβάσεις για την απόκτηση ενός σταρ. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που παίκτες όπως ο Μαρσέλο και ο Χάμες Ροντρίγκες φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα. Τελική απόφαση δεν φαίνεται ακόμη να έχει παρθεί από τον Μπόατενγκ, αν και είναι βέβαιο ότι η περίπτωσή του θα θεωρηθεί “καυτή” ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς