17.8 C
Athens

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Περιμένουμε από το BCL και τη FIBA να σταθούν στο πλευρό του Ισραήλ

Έλλειψη ευαισθησίας, ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης καταλογίζει στο BCL η Χάποελ Ιερουσαλήμ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Χάποελ Ιερουσαλήμ, στην οποία εκφράζει την απογοήτευση της προς τη FIBA και το Basketball Champions League.

Η FIBA ανέβαλε τα παιχνίδια των ισραηλινών ομάδων για την 1η αγωνιστική του Basketball Champions League εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα μετά την επίθεση της Παλαιστίνης.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ που βρίσκεται στον όμιλο του ΠΑΟΚ, έμεινε ικανοποιημένη από το γεγονός ωστόσο είχε παράπονα για το ύφος της ανακοίνωσης, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για απουσία ευαισθησίας, ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης.

Αναλυτικά:

«Ενώ εκτιμούμε την αλλαγή των ημερομηνιών από το BCL, θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας απογοήτευση για την απουσία ευαισθησίας, ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης στην ανακοίνωση του BCL.

Εμείς, οι κάτοικοι του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων και των οπαδών της Ιερουσαλήμ, των παικτών και του επιτελείου, έχουμε μπροστά μας μία κατάσταση πολέμου στη χώρα μας, έναν πόλεμο που μας κηρύχθηκε.

Περιμένουμε από το BCL και τη FIBA να σταθούν δημόσια δίπλα στο Ισραήλ σε αυτές τις δύσκολες στιγμές του πολέμου. Περιμένουμε πολλά περισσότερα από τους αθλητικούς οργανισμούς, με τους οποίους συνεργαζόμαστε, εμείς και άλλα κλαμπ του Ισραήλ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς