19.7 C
Athens

Σιγάλας: Όσοι εμπλέκονται στον αγώνα με τη Λιετκαμπέλις, να δουν ξανά την αναμέτρηση

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Γιώργος Σιγάλας εμφανίστηκε ενοχλημένος από τον τρόπο που σφύριξαν οι διαιτητές στην αναμέτρηση του Άρη με τη Λιετκαμπέλις στη Λιθουανία και υποστήριξε πως ο τραυματισμός του Μπλούμπεργκς άλλαξε την ισορροπία και τη φιλοσοφία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την νίκη του, αλλά και στους παίκτες μας για την σημερινή προσπάθεια, έδωσαν ό,τι είχαν παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως ομάδα. Θέλω όμως να σταθώ στον τραυματισμό του Μπλούμπεργκς στο αποψινό παιχνίδι ο οποίος άλλαξε την ισορροπία μας και την φιλοσοφία που είχαμε ως ομάδα στο παιχνίδι. Όλοι ξέρουμε πως μετά από κάθε αναμέτρηση οι προπονητές και οι παίκτες συζητούν και αναφέρονται στα λάθη που έκαναν προκειμένου να προχωρήσει η ομάδα μπροστά, το ίδιο κατά την γνώμη μου πρέπει να κάνουν και όσοι εμπλέκονται στον σημερινό αγώνα, να δουν ξανά την αναμέτρηση και να αναρωτηθούν αν αυτό είναι που θέλουν να παρουσιάσουν ως EuroCup. Από την δική μας πλευρά αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε με βάση την φιλοσοφία μας σαν Άρης, αν γίνει αυτό είμαι πού αισιόδοξος για το μέλλον και τα παιχνίδια που έρχονται».

Για τη διαιτησία: «Οι διαιτητές είναι και αυτοί άνθρωποί που κάνουν λάθη και τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Όμως όταν μερικές φορές είσαι πιο αδύναμος σε κάποια σημεία σε σχέση με τον αντίπαλο αυτό αλλάζει και όλο το πρόγραμμα μέσα στον αγώνα. Όταν έχεις ήδη προβλήματα γίνεται πιο δύσκολο. Η Λιετκαμπέλις είναι μία εξαιρετική ομάδα η οποία έχει παίκτες πολύ καλούς επιθετικά και κυρίως με αυτοπεποίθηση».

Για την αγωνιστική συνέχεια της ομάδας: «Το μόνο πράγμα που και εγώ αλλά και ο προπονητής έχουμε αυτή την στιγμή στο μυαλό μας είναι πως χρειαζόμαστε παίκτες. Ελπίζω πως ο Περσίδης θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι προκειμένου να καλύψει μέρος του κενού του μετά από τον τραυματισμό. Τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την Γκραν Κανάρια, που είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης , ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για εμάς προκειμένου να δούμε που βρίσκεται το επίπεδο μας αυτή την στιγμή. Το μόνο που χρειαζόμαστε τώρα είναι να έχουμε καθαρή σκέψη, αυτοπεποίθηση και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς