16.2 C
Athens

Επίσημο: Παρελθόν από τον πάγκο του Ατρομήτου ο Κόουλμαν

Τέλος και τυπικά αποτελεί από τον Ατρόμητο ο Κρις Κόουλμαν.

Ήταν μια διαφαινόμενη εξέλιξη, καθώς ο Ατρόμητος έχει κάνει κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν χωρίς νίκη μετά από 7 αγωνιστικές στη Super League (συγκομιδή τριών βαθμών με τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες).

Η τελευταία βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Ουαλού στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Σημειώνεται πως ο Κόουλμαν κάθισε από τον Ιανουάριο του 2022 στον πάγκο του Ατρομήτου και σε 61 αναμετρήσεις μέτρησε 16 νίκες, 21 ισοπαλίες και 24 ήττες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος 

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Κρις Κόλμαν.

Έπειτα από συζητήσεις της διοίκησης με τον προπονητή αποφασίστηκε από κοινού ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η ενδεδειγμένη προκειμένου να αλλάξει η πορεία της ομάδας εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος θέλει να ευχαριστήσει τον Κρις Κόλμαν για την προσφορά του στην ομάδα μας, από τη στιγμή που την ανέλαβε σε πολύ δύσκολες στιγμές, αποτελώντας υπόδειγμα αφοσίωσης και εργατικότητας προς το Αστέρι.

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου τον Ιανουάριο του 2022 και παρέμεινε στον πάγκο σε 61 αναμετρήσεις.

Κόουτς, θα ανήκεις για πάντα στην οικογένεια του Ατρόμητου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς