24.7 C
Athens

ΑΕΚ: Αυτά ισχύουν για ΜακΛέμορ και Καμπενγκέλε ενόψει Ολυμπιακού

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ αναμένεται να κάνει στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό ο Μπεν ΜάκΛεμορ, την ώρα που τα δεδομένα δεν είναι ίδια για την περίπτωση του Εμφιόντου Καμπενγκέλε.

Οι δύο παίκτες απουσίασαν από την αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο για την 1η αγωνιστική της Basket League, όπου η Ένωση γνώρισε… εφιαλτική ήττα.

Οι λόγοι ωστόσο δεν είναι οι ίδιοι, αφού ο ΜάκΛεμορ δεν αγωνίστηκε καθώς δεν είχε φτάσει το letter of clearence από την Κίνα. Η αιτία ήταν μια απεργία που γινόταν στη χώρα και έτσι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου το θέμα θα λυθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Ερυθρόλευκους (15/10, 17:15).

Στην περίπτωση του Εμφιόντου Καμπενγκέλε τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς όχι απλά η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και το μέλλον του στην ΑΕΚ, είναι αμφίβολο.

Ο Καναδός δεν βρέθηκαν καν στο γήπεδο εξαιτίας ενός πειθαρχικού παραπτώματος και τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες αφού υπάρχει και ένα θέμα υγείας, με τους ανθρώπους των Κιτρινόμαυρων να περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς