17.5 C
Athens

Η Αρμάνι Μιλάνο θα βραβεύσει τον Ντατόμε πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

Για την προσφορά του στον σύλλογο και στο άθλημα θα τιμηθεί από την Αρμάνι Μιλάνο ο Λουίτζι Ντατόμε πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (17/10, 21:45).

O Ντατόμε έβαλε τέλος σε μια σπουδαία καριέρα, ανακοινώνοντας την απόφαση του στα μέσα του καλοκαιριού. Φυσικά οι τελευταίες του… παραστάσεις ήταν με την εθνική ομάδα της Ιταλίας στο MundoBasket, όπου κατέγραψε τις τελευταίες του συμμετοχές στη μεγάλη μπασκετική διαδρομή του.

Για όλα αυτά που πρόσφερε στο άθλημα αλλά και στον σύλλογο συγκεκριμένα, η Αρμάνι Μιλάνο αποφάσισε να τον τιμήσει πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ θα τον εντάξει επίσης στο Hall of Fame της ιστορίας του συλλόγου μαζί με άλλους έξι παίκτες.

Η εκδήλωση ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει πριν το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (12/10), το οποίο αναβλήθηκε μετά από αίτημα των Ισραηλινών εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μετά την επίθεση της Παλαιστίνης.

Να θυμίσουμε πως και ο Ολυμπιακός βράβευσε τον Ιταλό στο φιλικό κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, που έγινε στο πλαίσιο της βραδιάς που ήταν αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς