16.1 C
Athens

Τόσο κόστισε η μεταγραφή του Κέιν στην Μπάγερν

Με κάθε λεπτομέρεια αποκάλυψε το ποσό που έδωσε η Μπάγερν Μονάχου για να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν ο Ούλι Χένες.

Το μέλλον του Χάρι Κέιν το περασμένο καλοκαίρι έγινε ένα μικρό σήριαλ, με την Μπάγερν Μονάχου να φτάνει τελικά σε συμφωνία με την Τότεναμ και τον Άγγλο επιθετικό να παίρνει τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την Premier League και να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του.

Η καριέρα του στους Βαυαρούς έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο αφού ήδη μετράει 9 γκολ σε 10 αγώνες, με τους ανθρώπους της Μπάγερν να μην μετανιώνουν για το ποσό που έβγαλαν από τα ταμεία τους για τον κάνουν δικό τους.

Αυτό σύμφωνα με τον Ούλι Χένες ήταν 95.000.000 ευρώ, με τον ίδιον να μιλάει μεταξύ άλλων και για την απομάκρυνση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν την περασμένη σεζόν από τον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Πληρώσαμε μόνο 95 εκατομμύρια ευρώ για να υπογράψουμε τον Κέιν. Δεν ήμουν εγώ που αντικατέστησα τον προπονητή, ο σύλλογος αντικατέστησε τον προπονητή, που δεν ήταν απαραίτητα σοφή κίνηση.

Μεγάλο λάθος ήταν και η πρόσληψη του Όλιβερ Καν ως CEO του συλλόγου. Όταν συνειδητοποίησα πως δεν μπορούσε να υπηρετήσει αυτό το ρόλο, τον άλλαξα με τον Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς