17.2 C
Athens

Κιβρακίδης: Δεν μπορώ να το βλέπω άλλο αυτό και δεν μας αξίζει, αν χρειαζόταν να παίξουμε μπουνιές θα το έκανα

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και μίλησε με σκληρά λόγια στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ατρόμητος έχει κάνει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα των τελευταίων χρόνων, καθώς αγνοεί τη χαρά της νίκης μετά από 7 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 12η θέση με 3 βαθμούς.

Μετά το τέλος του ματς ο Κιβρακίδης βγήκε μπροστά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν χρειαζόταν θα έπαιζε ακόμη και μπουνιές για να αλλάξει η κατάσταση.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Δεν θα ασχοληθώ τόσο πολύ με την αποβολή, δεν είναι δικαιολογία αυτό. Είναι το τελευταίο. Το ότι δεχόμαστε κόκκινες κάρτες, νομίζω φέτος έχουμε δεχτεί περισσότερες απ’ ότι άλλες φορές σε ολόκληρη σεζόν. Θα πω ότι ήμασταν κακοί και θα πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα γιατί θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα στη συνέχεια».

Για το πώς μπορεί να αντιδράσει η ομάδα: «Αν χρειαζόταν να παίξουμε μπουνιές στα αποδυτήρια για να αλλάξουν τα πράγματα, θα το έκανα. Το ξέρουν κι οι συμπαίκτες μου. Δεν λέω πολλά. Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα κι ατομικά. Είμαστε σε μια ιστορική ομάδα και δεν μας αξίζει όλο αυτό. Δεν μπορώ να το βλέπω όλο αυτό. Να ξέρεις ότι μπορεί να αντιδράσω διαφορετικά. Δεν το θέλω. Δεν θέλω και να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Αν η ομάδα μου πρέπει να σωθεί, θα κάνω τα πάντα».

Για την επιστροφή του στη δράση: Πάτησα χορτάρι για πρώτη φορά μετά από 10 μήνες, το να βλέπεις την ομάδα σε αυτή την κατάσταση και να μην μπορείς να βοηθήσεις είναι πολύ δύσκολο, είμαι χαρούμενος που μπήκα μετά από τόσο καιρό και έπαιξα, έστω και πέντε λεπτά. Δεν περιμένουμε την διακοπή για να αλλάξει κάτι, είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβουμε γρήγορα πριν να είναι αργά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς