17.2 C
Athens

Ξέσπασμα Μπαρτζώκα: «Πρέπει να δούμε ξανά ποιοι είναι οι κανονισμοί διαιτησίας, αυτό που παίχτηκε δεν είναι μπάσκετ»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν έξαλλος μετά το ματς στο Αλεξάνδρειο, καρφώνοντας χωρίς έλεος τους διαιτητές για το πώς αντιμετώπισαν τους νταμπλούχους

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη για τις διαιτητικές αποφάσεις των Παπαπέτρου, Τζιοπάνου και Λουλουδιάδη.

 

Ο κόουτς των Ερυθρόλευκων υποστήριξε πως δεν ήταν μπάσκετ αυτό που παίχτηκε και τόνισε πως πρέπει να γίνει μίτινγκ με την επιτροπή διαιτησίας μετά τα όσα τρελά σφυρίγματα υπήρξαν στο Αλεξάνδρειο ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους δύο νέους τραυματίες.

«Δεν παίχτηκε μπάσκετ. Αυτό που παίχτηκε εδώ σήμερα δεν ήταν μπάσκετ. Πρέπει να κάνουμε ξανά μίτινγκ με την επιτροπή διαιτησίας για το ποιοι είναι οι κανονισμοί και ποιοι δεν είναι, αυτό εδώ σήμερα δεν ήταν μπάσκετ. Στους ήδη υπάρχοντες τραυματίες προστέθηκαν δύο ακόμα. Ματώσαμε για να κερδίσουμε, ο Άρης έκανε καλή προσπάθεια όμως αυτό το παιχνίδι πρέπει να το ξαναδούμε. Έπαιξε ρόλο και η κούραση», ανέφερε φανερά εκνευρισμένος στην κάμερα της ΕΡΤ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς