18.2 C
Athens

Αμετανόητος ο Πολάκης για την επίθεση στο Συνολάκη

Εξαπέλυσε μέσω ανάρτησής του στο Facebook σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ

Πολιτικός σεισμός έχει προκληθεί από την ενέργεια του Παύλου Πολάκη να ανεβάσει φωτογραφία του σπιτιού του κ. Συνολάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσιοποιώντας μάλιστα τη διεύθυνση του καθηγητή.

Ο κ. Μητσοτάκης με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη ΔΕΘ έκανε λόγο για φασιστικές πρακτικές άλλων εποχών, όταν κάποιοι σημείωναν πόρτες για να δίνουν το στίγμα σχετικά με το ποιους θέλουν να τραμπουκίσουν.

Για φασιστική νοοτροπία και ποινικό αδίκημα έκανε λόγο και ο Δημήτρης Τσιόδρας από το Ποτάμι.

Απαντώντας στον κ. Μητσοτάκη, μέσω Facebook, ο Παύλος Πολάκης τον προέτρεψε να αφήσει στην άκρη τις όψιμες ευαισθησίες περί προσωπικών δεδομένων και να πάρει απόφαση πως η επιχείρηση τυμβωρυχίας πάνω στους νεκρούς στο Μάτι, αποδεικνύει μονάχα τον λαϊκισμό, την πολιτική εκμετάλλευση και το πάθος για επιστροφή στην εξουσία.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Άκου Κυριάκο Μητσοτάκη:

-Φασισμός είναι να έχεις τον Αδωνι και το Βορίδη να σου χαράζουν γραμμή στο κόμμα σου

-Φασισμός είναι να υποδαυλίζεις τον εθνικισμό και να δίνεις κάλυψη σε Χρυσαυγίτες τώρα με τα συλλαλητήρια μπας και ρίξεις το Τσίπρα

-Φασισμός είναι να χρωστάει το κόμμα σου 300 εκατομ και να σφυρίζεις κλέφτικα γιατί νομίζεις πως σου ανήκει κληρονομικά αυτή η χώρα

-Φασισμός είναι να έχει καταγγελθεί επίσημα και με στοιχεία πως η σύζυγος σου χρηματοδοτείται από οφσόρ, ο ανιψιός σου να φτιάχνει τις οφσόρ του Απατεώνα Φλώρου, η ανιψιά σου να τρώει 300 χιλιάρικα από τον Ερυθρό Σταυρό για αέρα κοπανιστό και αφενός να μην απαντάς και αφετέρου να τολμάς να μιλάς για οικογενειοκρατία του Σύριζα !!!!

-Φασισμός είναι να διώχνεις σε ένα βράδυ 15.000 υπαλλήλους με απόλυση ή διαθεσιμότητα, να αλλάζεις όλους τους προϊσταμένους του δημοσίου τον Οκτώβρη του 14 βάζοντας κομματικούς πιστούς σου ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ για σοβιετικό κράτος του Σύριζα!

Κατάλαβες Κυριάκο ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ;;;;

Όσο για το Φιλιότσο και κουμπάρο του πατέρα σου τον Συνολάκη που του «ανέθεσες» μελέτη για την εκκένωση στο Μάτι, αυτό που σας ενόχλησε στις αναρτήσεις μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η δημοσιοποίηση της διεύθυνσης του που και στο χρυσό οδηγό να μπεις τη βρίσκεις και έχεις βάλει όλα τα τρολάκια σας να φωνάζουν για «προσωπικά δεδομένα» (το ξαναέκαναν αυτό και με τον απατεώνα το Φλώρο τις πρώτες μέρες για «δημοσιοποίηση στοιχείων ιατρικού φακέλου», μέχρι που αποδείχτηκε πως ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ και μετά το βούλωσαν όλοι).

Αυτό που σας ενόχλησε ήταν η αποκάλυψη των σχέσεών σας, άρα και το κατευθυνόμενο των συμπερασμάτων, καθώς η συζήτηση που ακολούθησε ΑΠΕΔΕΙΞΕ πως ο κύριος Συνολάκης δεν εξέτασε το ερώτημα «αν μπορούσε να εκκενωθεί το Μάτι, «αλλά το ερώτημα «πως θα μπορούσε να εκκενωθεί το Μάτι», κάνοντας μια σειρά από παραδοχές, οι οποίες ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ !!!!! (πχ. αν δινόταν η εντολή για εκκένωση την ώρα που άναψε η φωτιά στο βουνό ή αν ξέραμε πως θα πάει εκεί και όχι στη Νέα Μάκρη και τη Ραφήνα κ.λπ κ.λπ). Επίσης, βέβαια, ενόχλησε η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της κολώνας της ΔΕΗ έξω από το σπίτι του που φέρνει στο μυαλό του καθενός το «δάσκαλε που δίδασκες….».

Γι’ αυτό σου λέω Κυριάκο Μητσοτάκη, αφήστε στην άκρη τις όψιμες ευαισθησίες περί προσωπικών δεδομένων (που δεν τις δείξατε ποτέ όταν δημοσιεύονταν φωτογραφίες από τα σπίτια τα δικά μας) και πάρτε το απόφαση πως η επιχείρηση Τυμβωρυχία πάνω στην καταστροφή και στους νεκρούς στο Μάτι το μόνο που αποδεικνύει είναι το λαϊκισμό, την πολιτική εκμετάλλευση, το πάθος σας για επιστροφή στην εξουσία και όχι τον πόνο σας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς