23.3 C
Athens

Εγκλωβίστηκαν στη Χάιφα οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν ταξιδέψει για το ματς με τη Μακάμπι

Ώρες αγωνίας για μερίδα οπαδών του τριφυλλιού, καθώς ψάχνουν τρόπο να αναχωρήσουν με ασφάλεια από την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρο το Ισραήλ μετά την επίθεση της Χαμάς

Η εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ έχει αρχίσει να κλιμακώνεται επικίνδυνα, με την ανταλλαγή πυρών να συνεχίζεται και τους νεκρούς Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους όλο να αυξάνονται.

Μάλιστα, ανάμεσα στους αθώους ανθρώπους που ψάχνουν τρόπο διαφυγής από τις δύο χώρες κι εν προκειμένω το Ισραήλ, βρίσκεται και μικρή μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού που είχαν ταξιδέψει στη Χάιφα για το ματς της περασμένης Πέμπτης με τη Μακάμπι στα πλαίσια της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, πάνω από 600 Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι νεκροί

Αυτή η μερίδα των οπαδών των Πρασίνων δεν πρόλαβε να φύγει πριν το Σάββατο από την πόλη της Χάιφα και μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις παραμένει… εγκλωβισμένη στην ισραηλινή πόλη, περιμένοντας τις οδηγίες της ελληνικής πρεσβείας ώστε να αποχωρήσουν με ασφάλεια.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή της ομάδας του Γιοβάνοβιτς αναχώρησε από τη Χάιφα την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς