21.7 C
Athens

ΠΑΟΚ Β’ – ΑΕΚ Β’ 1-0: Το γκολ του Βρακά έκρινε το ντέρμπι των Δικεφάλων

Με γκολ του Γιώργου Βρακά ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ Β’ και ανέβηκε στην κορυφή του 1ου ομίλου έχοντας έναν παραπάνω αγώνα από τις περισσότερες ομάδες.

Οι Ασπρόμαυροι πανηγύρισαν τη 2η νίκη της σεζόν και έφτασαν τους 6 βαθμούς, αφήνοντας την Ένωση στους 3.

Το παιχνίδι ήταν σκληρό και με πολλές μονομαχίες, με τις μεγάλες φάσεις να λείπουν. Για τους γηπεδούχους ο Βρακάς ήταν ο πιο ορεξάτος ποδοσφαιριστής και αυτός που τελικά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Στο 60′ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με άψογο τελείωμα άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ Β’.

Στα λεπτά που απέμεναν μέχρι το τέλος η Ένωση προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και έφτασε κοντά σε αυτό στις καθυστερήσεις. Ο Γκολφίνος σούταρε από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, όμως είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να ισοφαρίσει για την ομάδα του.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης (79′ Πανίδης), Νινούα (79′ Σελιμάι), Τσοπούρογλου (69′ Κανίς), Βρακάς (69′ Σνάουτσνερ), Δαρέλας.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Γκίνης, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Πήλιος, Ραντόνια, Ρουκουνάκης (64′ Σκόνδρας), Σαμπανάτζοβιτς, Γεωργέας (24′ Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Ανδρικόπουλος, Σταμούλης (46′ Φοφανά).

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς