19 C
Athens

Άλεκ Πίτερς, ο Captain America του Ολυμπιακού που διέλυσε τα κοντέρ με τρία ατομικά ρεκόρ στο ΟΑΚΑ

Ο Πίτερς έχει βελτιώσει αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού του, δεν φοβάται τον ρόλο του αντί-Βεζένκοφ και δείχνει ικανός να φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα φέτος με τη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας

Ο τρομερός Άλεκ Πίτερς με εμφάνιση καριέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ κατάφερε να συγκεντρώσει 31 (!) βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και κέρδισε με την αξία του τον τίτλο του MVP της πρώτης αγωνιστικής στη νέα σεζόν της Ευρωλίγκας.

Βέβαια, αυτό είναι απλά μια διάκριση. Η μεγάλη εικόνα μέχρι τώρα δείχνει πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρήκε τον αντικαταστάτη του Σάσα Βεζένκοφ με μια εσωτερική μεταγραφή.

Ολυμπιακός: MVP της πρώτης αγωνιστικής στη Euroleague ο τρομερός Πίτερς, που έκανε τα πάντα κόντρα στον ΠΑΟ

Ο Πίτερς είναι αρκετά διαφορετικός από πέρυσι, πιο ουσιώδης, πιο τολμηρός, πιο αποτελεσματικός και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Κι αυτό οφείλεται στη συνεργασία του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που ξέρει πολύ πώς να παίρνει το ασημί και να το μετατρέπει σε χρυσό.

Με συνέπεια στο παιχνίδι του, ο Πίτερς δεν φοβήθηκε από την αρχή να πάρει τον άτυπο ρόλο του αντί-Βεζένκοφ. Και για την ώρα δικαιώνεται!

Στο ΟΑΚΑ το επιβεβαίωσε με τον πλέον θορυβώδη τρόπο, έχοντας εξαιρετικά νούμερα αλλά και τρία ατομικά ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα.

Ο ασταμάτητος… Αλέκος του Πειραιά, είχε 17 πόντους με 5/7 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 1/1 βολή, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 λάθος και 31 βαθμούς στο σύστημα ranking, το υψηλότερο από κάθε άλλο παίκτη ομάδας που νίκησε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Παράλληλα, έκανε ρεκόρ καριέρας με τα 10 ριμπάουντ που μάζεψε, μετρώντας τέσσερα κλεψίματα που επίσης αποτελεί επίδοση ρεκόρ για τον ίδιο. Και για τέλος, οι 31 βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης, που πρώτη φορά συγκέντρωσε ως παίκτης της Euroleague.

Ο Captain America του Ολυμπιακού πήρε την ασπίδα του φέτος και στον διάβα του διαλύει τα μπασκετικά κοντέρ. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς