19.3 C
Athens

Ετοιμος για το «κόλπο γκρόσο» με την ταινιοθήκη του Mega ο Ιβάν Σαββίδης

Ο ιδιοκτήτης του Epsilon είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους

Μπορεί για το Μega να έχει ξεκινήσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση, μετά και από τη δήλωση του Νίκου Παππά ότι εντός ολίγων ημερών θα πέσει «μαύρο» στο κανάλι, ωστόσο τα περιουσιακά του στοιχεία δεν πρόκειται να χαθούν, αφού έχουν ιδιαίτερη αξία στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο και οι «μνηστήρες» που επιδιώκουν να τα αποκτήσουν είναι πολλοί.

Είναι ξεκάθαρο πως μόνο αδιάφοροι δεν μένουν για παράδειγμα οι ιδιοκτήτες των άλλων τηλεοπτικών σταθμών για την περιβόητη ταινιοθήκη του καναλιού που του προσφέρει ακόμα και τώρα που πνέει τα λοίσθια υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ κάποιες ημέρες το καλοκαίρι του έδινε ακόμα και την πρώτη θέση.

Ολοι λοιπόν περιμένουν τον τερματισμό λειτουργίας του καναλιού, προκειμένου να ανοίξει η… διαθήκη του «μακαρίτη» μόνο που στην περίπτωση αυτή δεν μιλάμε για χάρισμα της «κληρονομιάς», αλλά για πλειστηριασμό της.

Ήδη, σύμφωνα με το Secret των «Παραπολιτικών» έχουν γίνει οι πρώτες επαφές από τους καναλάρχες προς τις τράπεζες, προς το παρόν απλά για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στη διαδικασία.

Όμως, παρά το γεγονός ότι ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος, είναι ο ιδιοκτήτης του Epsilon (προσεχώς Open) που αφενός «καίγεται» για να την αποκτήσει, αφετέρου «παίζει τα ρέστα του» γι’ αυτό.

Αυτός είναι και ο λόγος που εκτιμάται πως ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους, καθώς θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποκτήσει αυτό το «όπλο» που θα τον βοηθήσει να αλλάξει μονομιάς επίπεδο στο νέο κανάλι που ετοιμάζει.

Οι επαφές έχουν ξεκινήσει όχι μόνο με τις τράπεζες, αλλά και με ανθρώπους που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την εκποίηση του σπουδαίου περιουσιακού στοιχείου του Mega, που εκείνος που θα το αποκτήσει, θα ξεκινήσει με πλεονέκτημα τη νέα σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς