19.9 C
Athens

Champions League: Τεράστιες ανατροπές για Ατλέτικο και Σαχτάρ σε μια πανδαισία τερμάτων σε Μαδρίτη και Αμβέρσα (vid)

10 γκολ σε δύο παιχνίδια για την απόλυτη πανδαισία στην δεύτερη αγωνιστική ημέρα των ομίλων του Champions League.

Το πρώτο πιάτο των αγώνων της Τετάρτης ήταν άκρως απολαυστικό, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να κερδίζει με τα χίλια ζόρια (3-2) και μάλιστα με ανατροπή τη μαχητική και ανεβασμένη Φέγενορντ, χάρη κυρίως στις εμπνεύσεις των Μοράτα και Γκριζμάν, ενώ την ίδια στιγμή η Σαχτάρ Ντόνετσκ έφευγε νικήτρια με περιπετειώδη τρόπο από την έδρα της Αντβέρπ σε ένα τρομερό παιχνίδι, που κρίθηκε από το άστοχο πέναλτι του Αλντερβάιλεντ στο 97′ για να παραμείνει το τελικό 2-3 υπέρ των Ουκρανών.

 

Μοράτα ο λυτρωτής από τη μια στη Μαδρίτη, Αλντεβάιρελντ ο μοιραίος από την άλλη στην Αμβέρσα σε δύο ματσάρες που κρίθηκαν στο τέλος.

Η ομάδα του Σιμεόνε ίδρωσε πολύ παραπάνω απ όσο θα περίμενε κόντρα στους Ολλανδούς που άξιζαν κάτι παραπάνω. Στο Βέλγιο, η Αντβέρπ έδειξε αποφασισμένη για μια ιστορική νίκη, την πρώτη της σε όμιλο Champions League, αλλά η πιο έμπειρη Σαχτάρ της χάλασε τα σχέδια με μια επική ανατροπή από το 2-0 του 33′.

 

Σημειώνεται ότι για την Ατλέτικο, το επαγγελματικό του ντεμπούτο και μάλιστα σε ματς Champions League πραγματοποίησε ο νεαρός Έλληνας επιθετικός, Ηλίας Κωστής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς