25.6 C
Athens

Ο Τσατάλης απειλεί με μηνύσεις όσους διαδίδουν φήμες για τα ιατρικά των παικτών της ΑΕΚ

Την έντονη δυσαρέσκεια για το γεγονός πως διαδίδονται φήμες για ιατρικά ζητήματα ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εξέφρασε ο Τάσος Τσατάλης με ανάρτηση του στα social media.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, φρόντισε πέρα από τη δυσαρέσκεια του να απειλήσει και με μηνύσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ήταν η πρώτη και τελευταία προειδοποίηση.

Όλα αυτά ήρθαν λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Λιβάι Γκαρσία σχετικά με τον νέο τραυματισμό του μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Λιβάι Γκαρσία για τον τραυματισμό του: «Έπαιξα πολλά λεπτά σε πολύ λίγο χρόνο»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη:

«Προς μεγάλη μας έκπληξη κι αντίστοιχο προβληματισμό, έχουμε παρατηρήσει εδώ κι αρκετό διάστημα το φαινόμενο διακίνησης «πληροφοριών» για ιατρικά ζητήματα της ομάδας, μέσω των social media η και διαδικτυακών forums. Τόσο σε δημόσιες αναρτήσεις όσο και σε σχόλια, αλλά και σε μηνύματα που διακινούνται και αρκετά από αυτά φθάνουν και σε μας από φίλους της ομάδας που επίσης προβληματίζονται από αυτό το φαινόμενο.

Έχουμε παρατηρήσει πως στην διακίνηση αυτών των «πληροφοριών» που δημιουργούν απόλυτα λανθασμένες εντυπώσεις στις περισσότερες αν όχι σε όλες τις περιπτώσεις, σε μεγάλο ποσοστό συμμετέχουν συγκεκριμένοι χρήστες-λογαριασμοί τους οποίους έχουμε υπόψη μας, ενώ στην διάθεση μας είναι και πολλές από αυτές τις αναρτήσεις ή μηνύματα.

Προειδοποιούμε όλους όσοι είτε από αφέλεια, είτε επειδή θέλουν να κάνουν επίδειξη ως δήθεν γνώστες, είτε επειδή θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα πρωταγωνιστούν σε αυτό το θλιβερό φαινόμενο, να σταματήσουν άμεσα.

Δεν μας είναι άγνωστοι, ούτε μας είναι άγνωστο το περιεχόμενο των πληροφοριών που διακινούν εδώ και πολύ καιρό. Τα ιατρικά ζητήματα της ομάδας και τα προσωπικά δεδομένα των παικτών δεν είναι αστεία υπόθεση. Απαγορεύεται στον οποιονδήποτε να διακινεί «πληροφορίες» γι΄ αυτά.

Ας αντιληφθούν έστω και τώρα την σοβαρότητα των απαράδεκτων ενεργειών τους κι ας σταματήσουν. Σε διαφορετική περίπτωση να είναι σίγουροι πως ως υπεύθυνοι της ομάδας για τέτοιου είδους ζητήματα δεν θα μείνουμε αδρανείς. Θα φροντίσουμε να ενημερώσουμε την διοίκηση της ΠΑΕ και να προτείνουμε να προβεί σε όλες τις δέουσες νομικές ενέργειες. Είναι η πρώτη και η τελευταία προειδοποίηση από πλευράς μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς