22.2 C
Athens

Ποια εκπομπή του ΣΚΑΪ «πετσοκόβεται» μετά από μόλις μία εβδομάδα στον αέρα

Οι ιθύνοντες του καναλιού πιστεύουν ότι η μείωση της διάρκειάς της θα βοηθήσει

Πριν καλά καλά ξεκινήσει, η διάρκειά της μειώνεται. Ο λόγος για την εκπομπή… Μπεν Χουρ του ΣΚΑΪ που έχει ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια και το κανάλι έκρινε πως αυτό της κάνει κακό στα νούμερα τηλεθέασης.

Στη θέση της θα μπει ένα σίριαλ που εκτιμάται ότι θα «ξεκουράσει» το κοινό από την καθημερινή μεγάλη διάρκεια που έχει και θα τη βοηθήσει να «σφίξει» και να τα πάει καλύτερα στην τηλεθέαση.

Η εκπομπή αυτή δεν είναι άλλη από το «Μy Style Rocks» που οι καθημερινές 3,5 ώρες προβολής του θα μειωθούν στις 2. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν καλά-καλά ξεκινήσει στο ριάλιτι μόδας είναι υποχρεωμένη να αντιμετωπίσει την πρώτη αλλαγή.

Από το σταθμό θέλοντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, υποστηρίζουν ότι η αλλαγή ήταν προγραμματισμένη, αφού πρόκειται να ενταχθεί από αύριο Δευτέρα στο πρόγραμμα του σταθμού το σίριαλ «Οσο έχω εσένα» και θα μπορούσε πράγματι να είναι έτσι αν δεν υπήρχαν δύο σημαντικοί παράγοντες που συνηγορούν για το αντίθετο.

Ο ένας είναι υπάρχει στο πρόγραμμα του σταθμού το τουρκικό σίριαλ «Η νύφη» που μάλλον είναι λύση ανάγκης και τοποθετήθηκε ακριβώς για να μπορεί ως «αναλώσιμο» να εξαφανιστεί από τη μεσημεριανή-απογευματινή ζώνη ανάλογα με το πώς θα πήγαιναν τα πράγματα. Ο δεύτερος είναι η έντονη φημολογία ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να πάρει… μαθήματα από τον Acun Ilicali για το πώς θα εντάξει την ίντριγκα στο ριάλιτι, ωθώντας τις παίκτριες να γίνουν πιο ανταγωνιστικές για να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα, λέγεται ότι στην Πόλη η Σπυροπούλου παρακολούθησε από κοντά τα γυρίσματα του τουρκικού «My Style Rocks» για να δει πώς ακριβώς πρέπει να ιντριγκάρει τις υποψήφιες.

Είτε ισχύει το ένα είτε το άλλο, το γεγονός είναι πως από τη Δευτέρα το «My Style Rocks» θα μειώσει τη διάρκειά του σε 2 ώρες, με τη σειρά «Όσο έχω εσένα» να ακολουθεί στις 18:45. Έτσι, συνολικά, το παιχνίδι μειώνεται κατά 7,5 ώρες τηλεοπτικού αέρα την εβδομάδα.

Την πρώτη εβδομάδα προβολής του, το ριάλιτι μόδας έκλεισε έως και 7,5 (!) ώρες ημερησίως στον αέρα, καθώς την Παρασκευή εκτός από το κανονικό επεισόδιο διάρκειας 3,5 ωρών υπάρχει και το βραδινό Gala που συμπλήρωσε 4 ώρες.

Καθώς λοιπόν τα νούμερα της τηλεθέασης είναι μέτρια, ίσως η μείωση της διάρκειας της εκπομπής να είναι προς όφελός της και από κάτι αρνητικό να βγει τελικά κάτι θετικό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς