17.1 C
Athens

Champions League: Επική ανατροπή της Μπράγκα στο 94′ και «έμφραγμα» στο Βερολίνο, διπλό στην Αυστρία η Ρεάλ Σοσιεδάδ

Μπροστά σε 70.000 φίλους της στο Ολυμπιακό στάδιο Βερολίνου, η Ουνιόν έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει την πρώτη της νίκη στον 3ο όμιλο του Champions League και τελικά έζησε τον απόλυτο εφιάλτη με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα (2-3) στο 94′ παρότι προηγήθηκε με 2-0!

Οι Γερμανοί αν και προηγήθηκαν στο 37′ με δύο φανταστικά γκολ του Μπέκερ μετά από φοβερές αντεπιθέσεις δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους.

Η ομάδα του Αρτούρ Ζόρζε μείωσε στο 41′ με κοντινό πλασέ του Νιακατέ μετά την ασταθή επέμβαση του Ρένο στο σουτ του Ρικάρντο Όρτα, ενώ στο 51′ ο Μπρούμα με το πέμπτο του γκολ σε έξι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και το έκτο του στη σεζόν – ανεξαρτήτως διοργάνωσης – έκανε το 2-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, δεν σταμάτησαν να πιέζουν και δικαιώθηκαν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με ένα φανταστικό σουτ του Κάστρο εκτός περιοχής.

 

Τους τέσσερις βαθμούς στον 4ο όμιλο έφτασε η Ρεάλ Σοσιεδάδ που πέρασε άνετα από την Αυστρία απέναντι στη Ζάλτσμπουργκ (0-2).

Οι Βάσκοι έκαναν ένα καταιγιστικό πρώτο μέρος με τον Ογιαρθάμπαλ να βρίσκει δίχτυα με φανταστικό πλασέ στο 7′ – νωρίτερα είχε χάσει τετ α τετ – και τον Μπράις Μέντεθ να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 27′ με τρομερή ενέργεια που ξεκίνησε από κούρσα του και άψογη εκτέλεση.

 

Η ομάδα του Ιμανόλ Αλγουαθίλ πλέον είναι αήττητη στα εννέα από τα δέκα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ

Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα 2-3 (30′, 37′ Μπέκερ / 41′ Νιακατέ, 51′ Μπρούμα, 90+4′ Κάστρο)

 

Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ

Ζάλτσμπουργκ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2 (7′ Ογιαρθάμπαλ, 27′ Μπράις)

 

Ίντερ – Μπενφίκα (22:00)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς