21.9 C
Athens

Σοκάρει ρεπορτάζ κροατικού Μέσου: «Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φυγάδευσε οπαδό που συμμετείχε στα επεισόδια της Ν. Φιλαδέλφειας»

Σε μία αποκάλυψη σοκ προχώρησε κροατικό Μέσο σχετικά με τα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας που κόστισαν τη ζωή στον φίλαθλο της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Nacianal.hr, η διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φυγάδευσε οπαδό που είναι μέλος των Bad Blue Boys και συμμετείχε στα επεισόδια που έγιναν έξω από την OPAP Arena.

Το δημοσίευμα δίνει λεπτομέρειες, αναφέροντας πως τα μέλη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ταξίδεψαν στην Ελλάδα για το ματς με την ΑΕΚ ήταν 64 και επέστρεψαν στην Κροατία με ένα άτομο παραπάνω.

Το άτομο που φυγαδεύτηκε ήταν ο Ντίνο Κόρντιτς, γιος του Ζέλικο Κόρντιτς, που ήταν μέλος της κροατικής αποστολής που ήρθε στην Αθήνα. Το δημοσίευμα περιγράφει βήμα βήμα τον τρόπο που κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης, καθώς αναφέρθηκε πως κρύφτηκε πίσω από έναν θάμνο.

Στη συνέχεια τηλεφώνησε στον πατέρα του και αυτός με τη σειρά του πήρε τον πρόεδρο της ομάδας, Βλάκτα Πέρας, που έδωσε εντολή στον υπεύθυνο του γηπέδου Μιλιένκο Σάκομαν και τον υπεύθυνο για τα ταξίδια της ομάδας, Μπρούνο Μάρκοβιτς, να τον… μαζέψουν από το σημείο που βρισκόταν.

Έπειτα του δόθηκαν ρούχα της ομάδας, έμεινε στο ξενοδοχείο σαν μέλος της αποστολής και ταξίδεψε μαζί με όλους τους υπόλοιπους πίσω στην Κροατία.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«64 μέλη της αποστολής της Ντιναμό ταξίδεψαν στην Ελλάδα και 65 επέστρεψαν από την Αθήνα. Ο επιπλέον επιβάτης ήταν μέλος των Bad Blue Boys, οι οποίοι συμμετείχαν στα βίαια επεισόδια. Μετά τις μαζικές συλλήψεις, δραπέτευσε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της Ντιναμό, του δόθηκε ο ρουχισμός της ομάδας και επιβιβάστηκε στην πτήση, επιστρέφοντας στο Ζάγκρεμπ.

Ο μικρός πήρε τον πατέρα του κι εκείνος αμέσως κάλεσε την Βλάκτα Πέρας και ζήτησε βοήθεια. Εκείνη έστειλε τον υπεύθυνο του γηπέδου Μιλιένκο Σάκομαν και τον υπεύθυνο για τα ταξίδια της ομάδας, Μπρούνο Μάρκοβιτς να πάρουν τον μικρό με ταξί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς