19 C
Athens

Μουρίνιο: Πάλι καλά που ο Λουκάκου σκοράρει γιατί θα με κατηγορούσαν και για αυτό

Η Ρόμα συνήλθε από τη σφαλιάρα εκτός έδρας απέναντι στην Τζένοα και αντέδρασε επικρατώντας της Φροζινόνε για να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη στις δηλώσεις του μετά το ματς, ενώ αναφέρθηκε και στον Λουκάκου λέγοντας πως ευτυχώς σκοράρει γιατί αλλιώς θα κατηγορούσαν τον ίδιον.

Αναλυτικά:

«Απόψε το βράδυ οι παίκτες μου ήταν ομάδα, απέναντι σε ένα καλά οργανωμένο σύνολο με ποιοτικούς παίκτες που έχει δείξει καλά πράγματα ως τώρα.

Ο Ρομέλου θα συνεχίσει να σκοράρει, όπου έχει πάει, βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Πάλι καλά, επειδή αν είχε σταματήσει να βάζει γκολ θα με κατηγορούσαν και για αυτό.

Ευτυχώς όμως ο Λουκάκου είναι ο Λουκάκου, μπορεί να σκοράρει εδώ στην Ρόμα αλλά και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή στην Ίντερ. Δεν είμαι κάποιος που καταστρέφει την ποιότητα των παικτών.

Τρεις μήνες πριν με αγαπούσαν όλοι και φοβόντουσαν μην φύγω. Τώρα, τρεις μήνες μετά, σε μία περίοδο που δεν πάμε καλά, παρουσιάζομαι εγώ ως το πρόβλημα. Πιστεύω στους παίκτες μου επειδή είμαστε πολυ ενωμένοι και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε το ματς.

Δεν ήταν εύκολο μετά από την τελευταία ήττα να αντιδράσουμε με αυτό τον τρόπο, όμως θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που δεν σταμάτησαν να μας υποστηρίζουν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς