18.2 C
Athens

Στάικος: Μπορούσαμε να αντιδράσουμε, προσπαθούσαμε μέχρι το 75′

Ο Θανάσης Στάικος υποστήριξε πως υπήρξαν αρκετές ελλείψεις στον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν ήταν εύκολο να υπάρξει απάντηση κόντρα σε τόσο καλό Ολυμπιακό, με τον προπονητή των Ηπειρωτών να μην έχει πάντως παράπονο από τους παίκτες του και να μένει ικανοποιημένος από την ανταγωνιστικότητα που έβγαλαν.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το ματς: «Σήμερα είναι η αλήθεια ότι δεν αντισταθήκαμε και δεν είχαμε την απόδοση που είχαμε στους Ζωσιμάδες. Όταν κόντρα στον Ολυμπιακό χάνεις 2-0 με δύο σουτ εκτός περιοχής δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις. Είχαμε πολλές ελλείψεις, ιδίως στο χώρο του κέντρου. Επιλέχθηκαν ποδοσφαιριστές που είχαν μήνες να παίξουν. Δεν έχω παράπονο. Σε αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος και να κερδίζουμε βαθμούς. Κοιτάμε τη συνέχεια, προχωράμε μπροστά. Δουλειά, υπομονή και στο τέλος θα δικαιωθούν οι κόποι μας».

Για το που θεωρεί ότι η ομάδα του είχε τα περιθώρια για να αντιδράσει: «Στο πρώτο μέρος αντιδράσαμε μετά το 30ο λεπτό, εκεί μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Θεωρώ ότι μέχρι το 75ο λεπτό προσπαθούσαμε, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο τέλος οι αλλαγές και η καλή διαχείριση του Ολυμπιακού διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για εμάς».

Για τη συνέχεια: «Για εμάς υπάρχει αγώνας Κυπέλλου που μας ενδιαφέρει. Καλούμαστε να συνεχίσουμε το δύσκολο πρόγραμμα με δύο εκτός έδρας σερί. Εμείς είμαστε ανταγωνιστικοί σε οποιοδήποτε γήπεδο. Θέλαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Βήμα – βήμα και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει ξανά ανταγωνιστικός».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς