21.8 C
Athens

Πλήγμα στην ΑΕΚ με Λιβάι Γκαρσία, υπέστη θλάση και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον ΟΦΗ

Νέο πρόβλημα με Λιβάι Γκαρσία και ξανά εκτός ο επιθετικός της ΑΕΚ - Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με Γιόνσον, με πολλές απουσίες στην Κρήτη η Ένωση

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ, με τον επιθετικό της Ένωσης να μένει εκτός αποστολής για το εκτός έδρας ματς της Δευτέρας (2/10) με τον ΟΦΗ και να δημιουργεί έναν ακόμη πονοκέφαλο στον Ματίας Αλμέιδα.

Ο 26χρονος επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις μετά τη χθεσινή (30/9) προπόνηση και οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη θλάση. Έτσι θα ξεκινήσει αμέσως αποθεραπεία και η κατάσταση του θα επανεκτιμάται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αυτά δεν είναι τα μοναδικά προβλήματα, αφού εκτός έμεινε και ο Γενς Γιόνσον που ένιωσε ενοχλήσεις στο τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Εχσάν Χατζισαφί, αλλά και ο Νορντίν Άμραμπατ για προληπτικούς λόγους καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα στο ματς με τον Ατρόμητο.

Eκτός για ακόμη μια φορά βρίσκεται και ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του αλλά και ο Σιντιμπέ που δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Κάλενς, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο και Ζίνι

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς