23.8 C
Athens

Γκατούζο: Μου άρεσε η προσωπικότητα των παικτών

Ο Τζενάρο Γκατούζο ξεκίνησε με ήττα τη θητεία του στον πάγκο της Μαρσέιγ, ωστόσο μετά το ματς με τη Μονακό είχε να πει πολλά καλά λόγια τους ποδοσφαιριστές του.

Η Μαρσέιγ λύγισε κόντρα στη Μονακό και ηττήθηκε με 3-2 στο ντεμπούτο του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της ομάδας.

Μετά το τέλος του ματς ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τις αδυναμίες της ομάδας του, όμως είχε να κρατήσει την προσωπικότητα που έδειξαν όπως είπε αλλά και την προσπάθεια που έκαναν έως το τέλος.

Αναλυτικά:

«Μου άρεσε η προσωπικότητα των παικτών. Υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα και που μας χαντάκωσαν.

Σε τεχνικό επίπεδο μάς έλειψαν πολλά. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά μου άρεσε η ψυχή που έδειξαν και ο τρόπος που προσπαθούσαν μέχρι το τέλος να μην χάσουν.

Δεν υπήρχε επίσης, ισορροπία ανάμεσα σε επίθεση κι άμυνα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως αμυντικά πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί δεχθήκαμε τρία γκολ που μπορούσαν να αποφευχθούν

Δεχθήκαμε 10 γκολ σε τρία ματς, είναι ανησυχητικό νούμερο και πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν είναι εύκολο να το διορθώσεις αυτό, δεν είναι μόνο πρόβλημα της άμυνας, είναι συλλογικό. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να σταματήσουμε να κάνουμε κακό στον εαυτό μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς