22.4 C
Athens

Μπαρτζώκας: Εμφατική η νίκη μας, ο τίτλος αφιερωμένος στον Γκος και τη γυναίκα του

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφιέρωσε στον Γουίλιαμς-Γκος, του οποίου το κοριτσάκι γεννήθηκε το Σάββατο, τον τίτλο του Super Cup και τόνισε πως ήταν μια εμφατική νίκη του Ολυμπιακού

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφιέρωσε τον τίτλο του Super Cup στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ο οποίος έφυγε από τη Ρόδο για να βρεθεί στη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να κάνει λόγο για εμφατική νίκη της ομάδας του με κυρίαρχο πρώτο μέρος και να τονίζει πως ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί καλύτερος στο μέλλον.

«Να ευχηθώ στην ομάδα μου να έχει μία ανάλογη σε απόδοση, σε συγκομιδή και σε ενότητα σεζόν όπως την περσινή. Θα αφιερώσω τον τίτλο στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και στη γυναίκα του, να είναι καλότυχο το κοριτσάκι τους και ευτυχισμένο. Είχαμε αξιόλογο πρώτο ημίχρονο αμυντικά, ο Παναθηναϊκός δεν είχε ασίστ, έβαλε τρία καλάθια και με βάση αυτό, επιβληθήκαμε σχετικά εύκολα.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάτι να χάσει. Η νίκη μας ήταν εμφατική, συγχαρητήρια στα παιδιά. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλό υλικό, πολύ καλό προπονητή και θα παίξει καλύτερα στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς