22.4 C
Athens

Μ. Γιουνάιτεντ: Με συνδρομή της γυναικείας ομάδας η επιστροφή Άντονι στις προπονήσεις

Εν αναμονή της ολοκλήρωσης της αστυνομικής έρευνας στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να επαναφέρει στην ομάδα τον Άντονι, που δεν έχει παίξει από τις 3 Σεπτεμβρίου και την ήττα (1-3) από την Άρσεναλ στο «Εμιρέιτς».

Χθες, ο σύλλογος ανακοίνωσε την επιστροφή του Βραζιλιάνου επιθετικού σε αγωνιστική δραστηριότητα, παρά τις κατηγορίες από πρώην σύντροφό του για απειλές και ψυχολογική/σωματική βία, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την -«μέχρι νεωτέρας»- απόσυρσή του από την ομάδα στις 10 Σεπτεμβρίου. «Από τις πρώτες καταγγελίες τον Ιούνιο ο Άντονι συνεργάστηκε με τις αστυνομικές έρευνες τόσο στη Βραζιλία όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, και συνεχίζει να το κάνει. Ως εργοδότης του Άντονι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε ότι θα επιστέψει στις προπονήσεις στο Κάρινγκτον και ότι θα είναι διαθέσιμος για την ομάδα, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι «Κόκκινοι Διάβολοι».

Ο παίκτης παρέμεινε στη Βραζιλία, όπου βρισκόταν την περίοδο της απουσίας του πριν επιστρέψει στην Αγγλία, στην αρχή της εβδομάδας. Έδωσε συνέντευξη στην αστυνομία της κομητείας του Μάντσεστερ την Πέμπτη, χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η επιστροφή του στην πρώτη ομάδα επικυρώθηκε μετά από μια κρίσιμη συνάντηση με μέλη της γυναικείας ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Τζον Μούρταφ, διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου και της διευθύντριας επικοινωνίας, Έλι Νόρμαν.

Από τις αθλήτριες δεν τέθηκε κανένα πρόβλημα στη διάρκεια αυτής της συνάντησης και επομένως, χάρη στο «πράσινο φως» τους, επικυρώθηκε η επιστροφή του Άντονι. Ο Βραζιλιάνος διεθνής θα μπορούσε να επιστρέψει στα γήπεδα σήμερα Σάββατο, στον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας στο «Ολντ Τράφορντ», για την 7η αγωνιστική της Premier League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς