26.1 C
Athens

Οι πυροσβέστες διέσωσαν τον Μπεκά Μπεκά που απειλούσε να πέσει από γέφυρα

Αίσιο τέλος στο πολύωρο θρίλερ με τον Αλεσίς Μπεκά Μπεκά της Νις έδωσαν οι διασώστες, οι οποίοι μπόρεσαν να απομακρύνουν από τη γέφυρα τον Γάλλο που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Τέλος στο θρίλερ που έλαβε χώρα σε αυτοκινητόδρομο της Γαλλίας και σε οδογέφυρα ύψους 100 μέτρων μπήκε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/9), με τον Αλεσίς Μπεκά Μπεκά, ο οποίος απειλούσε να αυτοκτονήσει, να διασώζεται από πυροσβέστες και αστυνομικούς.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Νις σταμάτησε με το αυτοκίνητό του στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης κι ανέβηκε στη γέφυρα απειλώντας πως θα αυτοκτονήσει, μένοντας για ώρες στην πλευρά που υπήρχε κενό.

Άμεσα ο δρόμος έκλεισε και η Νις έστειλε ειδικό ψυχολόγο για τον ποδοσφαιριστή της, την ώρα που πυροσβέστες και αστυνομικοί λειτούργησαν συντονισμένα προκειμένου να σώσουν τη ζωή του Γάλλου, ο οποίος φέρεται να προέβη στη συγκεκριμένη πράξη λόγω πρόσφατου χωρισμού από την κοπέλα του.

Η συντονισμένη επέμβαση όλων βοήθησε στο να υπάρξει αίσιο τέλος σε μια περιπέτεια που έχει προκαλέσει σοκ σε όλη τη Γαλλία και προφανώς στη Νις, η οποία ματαίωσε την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπρεστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς