20.6 C
Athens

Αλ Κελαϊφί: Ο Εμπαπέ είναι παίκτης της Παρί και θα συνεχίσει να είναι

«Ο Εμπάπε είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Αγαπά αυτόν τον σύλλογο και είναι ένας φανταστικός παίκτης. Ο καλύτερος στον κόσμο. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Εμπαπέ… και θα τον έχουμε».

Μήνυμα του προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν και της ECA (ευρωπαϊκή ένωση συλλόγων) προς κάθε…κατεύθυνση, στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην πολωνική ιστοσελίδα «Meczyki».

Εκτός από τον Κιλιάν Εμπαπέ, μίλησε για το σχέδιο της ευρωπαϊκής Super League, τη σχέση του με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν:

«Δεν είμαι εναντίον της Μπαρτσελόνα ή της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν πρόκειται να αποκλείσω κανέναν. Είμαι κατά των συγκρούσεων και των τσακωμών. Συναντήθηκα με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα, και του είπα το ίδιο πράγμα. Αν θέλουν να τσακωθούν, ας τσακωθούν μεταξύ τους. Η Super League είναι ένα αστείο αυτή τη στιγμή», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Μαζί με τον πρόεδρο της UEFA δουλεύουμε για το συλλογικό καλό και πολλοί από εμάς θα μπορούσαμε να είχαμε επιλέξει διαφορετικά. Η ίδια η UEFA έκανε εξαιρετική δουλειά στο να σταματήσει τη Super League. Υπό αυτή την έννοια, πρέπει επίσης να ευχαριστήσω τον Αλεξάντερ Τσέφεριν για τη συνεισφορά του», ήταν μερικά από τα λόγια του Αλ Κελαϊφί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς