19.7 C
Athens

Κατσουράνης: Δεν είναι πέναλτι αυτά που δόθηκαν στην Τρίπολη, υπέρ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού οι διαιτησίες

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ ξεκαθάρισε χωρίς δισταγμό πως οι Πράσινοι πήραν δυο πέναλτι που δεν ήταν στην Τρίπολη, απόρησε με το ακυρωμένο γκολ του Ατρομήτου και ξεκαθάρισε πως οι δυο πρώην ομάδες του ευνοήθηκαν από τη διαιτησία το βράδυ της Πέμπτης

Το δύστυχο ελληνικό ποδόσφαιρο έζησε μια ακόμη βραδιά «δόξας» το βράδυ της Πέμπτης. Η αρχή έγινε στην Τρίπολη όπου ο Παναθηναϊκός των 9 αλλαγών έπρεπε «πάση θυσία» να νικήσει και η συνέχεια δόθηκε στην OPAP Arena των… στεναγμών όπου η ΑΕΚ απαγορευόταν να χάσει βαθμούς.

Κάποια από αυτά που είδαν όλοι (αλλά κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι προτίμησαν να τα αποσιωπήσουν), επεσήμανε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως οι δυο πρώην ομάδες του ευνοήθηκαν από τις κακές διαιτησίες, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στην Τρίπολη παρότι δόθηκαν δυο υπέρ του ΠΑΟ, ενώ απόρησε για το ακυρωμένο γκολ του Ατρομήτου και τον τρόπο με τον οποίο προέκυψαν οι περιβόητες γραμμές του VAR.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης

«Δεν θα πω τίποτα να ξέρεις. Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς. Το λέω εδώ και αιώνες. Από τους λίγους που το λέω εδώ και αιώνες, τι να πρωτοπώ. Δεν μπορούμε να πούμε ότι το δεύτερο πέναλτι του Παναθηναϊκού είναι πέναλτι. Είναι έξω από την περιοχή. Ούτε το πρώτο είναι…

Και το οφσάιντ στο γκολ του Ατρομήτου, κάποιος πρέπει να πάρει την Cosmote TV και να μας πει τι έβγαλε αλήθεια… Δεν λέω αυτό που λέτε εσείς για τον Σιντιμπέ, καλά κάνει και δεν βγάζει τη γραμμή. Ο Σιντιμπέ τον καλύπτει έτσι κι αλλιώς, δεν είναι φάντασμα ο Σιντιμπέ. Ο Στάνκοβιτς δεν ξέρουμε. Καταρχήν δεν υπάρχει κανένα πλάνο να δούμε αν ο Στάνκοβιτς τον καλύπτει. Εγώ δεν έχω ούτε πράσινα γυαλιά ούτε κίτρινα, εγώ είμαι πραγματιστής και δεν βλέπω κανένα ριπλέι. Άρα η Cosmote κάποιος πρέπει να της πει ότι δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου. Ξεκάθαρα, δεν έχει δείξει κανένα ριπλέι που να φαίνεται αν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ καλύπτει τον παίκτη του Ατρόμητου που βάζει το γκολ.

Αυτό που χρειαζόταν στο οφσάιντ γκολ του Ατρόμητου είναι χωρίς αμφιβολία μια άλλη λήψη, από την άλλη πλευρά για να δούμε που είναι ο τερματοφύλακας γιατί έχει σώματα μπροστά. Από εκεί και πέρα δεν έχω σχόλια να κάνω, πάντως οι διαιτησίες ήταν κακές σε Τρίπολη και Νέα Φιλαδέλφεια και υπέρ των μεγάλων ομάδων. Σήμερα. Τα υπόλοιπα είναι για αυτούς που φοράνε οπαδικά γυαλιά και αυτοί είναι που υποστηρίζουν φανατισμένα τις ομάδες τους και όχι εμείς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς