22.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Φορτούνη, Ρέτσο, Ιμπόρα και Σκάρπα ενόψει ΠΑΣ και Μπάτσκα Τόπολα

Αυτά ισχύουν αναφορικά με το απουσιολόγιο του Ολυμπιακού ενόψει των εκτός έδρας αγώνων με ΠΑΣ και Μπάτσκα Τόπολα

Ο Ολυμπιακός συνέχισε νικηφόρα και εντυπωσιακά την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον στρέφει την προσοχή του στα δύο κρίσιμα παιχνίδια πριν τη νέα διακοπή για τις εθνικές ομάδες, κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Μπάτσκα Τόπολα.

Μέσα σε πέντε ημέρες οι Πειραιώτες θα διεκδικήσουν δύο εκτός έδρας νίκες προκειμένου να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το πρώτο διάστημα της τρέχουσας σεζόν, που τους βρίσκει στην κορυφή της κατάταξης στη Super League και σε όμιλο του Europa.

Ξαφνικά, το απουσιολόγιο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά το ματς με τον Άρη “μεγάλωσε”, με τους Φορτούνη και Ρέτσο να αποχωρούν με μικροπροβλήματα από την αναμέτρηση.

Ο μεν πρώτος είχε ένα τσίμπημα στον προσαγωγό, ο δε δεύτερος ένα χτύπημα στον αστράγαλο. Αμφότεροι δεν αντιμετωπίζουν κάτι σοβαρό και θα είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για την αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες. Οι πρώτες σκέψεις είναι, τουλάχιστον ο Ρέτσος, να προφυλαχθεί καθώς υπάρχει ο φόνος για θλάση εφόσον δεν προχωρήσει σωστά η αποθεραπεία του.

Από εκεί και πέρα, θετικά είναι τα νέα για τους Σκάρπα και Ιμπόρα, που μπορεί να έμειναν κυρίως για προληπτικούς λόγους εκτός από το ματς με τους Θεσσαλονικείς, αλλά έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις τους και θα βρίσκονται στην αποστολή τόσο με τους Γιαννιώτες όσο και με τους Σέρβους την ερχόμενη Πέμπτη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς