22.4 C
Athens

Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μπρούνο Ενρίκε, γράφουν οι Βραζιλιάνοι

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ βρίσκεται ακόμα στη μεταγραφική λίστα των Ερυθρολεύκων, όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι - Δείτε τον σε δράση να κάνει μαγικά με τη φανέλα της Φλαμένγκο

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει καταλήξει στις τελικές επιλογές για το ρόστερ του για τη σεζόν που ήδη τρέχει, τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη, ωστόσο το “παραθυράκι” για τους ελεύθερους παραμένει ανοιχτό και οι Ερυθρόλευκοι δε το έχουν κλείσει ακόμη οριστικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές από τη Βραζιλία, οι ανθρώποι του Ολυμπιακού έχουν ακόμη στα υπόψιν τους την περίπτωση του Βραζιλιάνου εξτρέμ, Μπρούνο Ενρίκε, ο οποίος είχε ακουστεί ως μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών και μέσα στον Αύγουστο.

 

Ο 32χρονος άσος αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στη Φλαμένγκο έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο το συμβόλαιο του λήγει στα τέλη Δεκεμβρίου και σύμφωνα με τα όσα γράφονται στη χώρα του, δεν σκοπεύει να το ανανεώσει..

Με δεδομένο ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και με αυτές τις συνθήκες είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει, οι Βραζιλιάνοι τον συνδέουν ξανά με τον Ολυμπιακό, σε ένα μεταγραφικό σενάριο πάντως που φαντάζει πιο πιθανό να ανοίξει ξανά από τον Χειμώνα.

Ενδιαφέρον έχουν εκφράσει επίσης οι Παλμέιρας, Σάο Πάολο και Γκρέμιο.

Με τη Φλαμένγκο από τον Ιανουάριο του 2019 ο Ενρίκε μετρά 192 συμμετοχές με 77 γκολ και 44 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον προσεχή Δεκέμβριο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς