21.7 C
Athens

Ντέμης και Αραούχο στάθηκαν μπροστά στην κάμερα και συγκλόνισαν για τις δολοφονίες του Μιχάλη και του Άλκη (vid)

Ντέμης Νικολαΐδης και Σέρχιο Αραούχο στάθηκαν μπροστά στην κάμερα και συγκλόνισαν σε συζήτηση που είχαν για τις δολοφονίες του Μιχάλη Κατσούρη και του Άλκη Καμπανού.

Η οπαδική βία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα -αν όχι το μεγαλύτερο- προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο σε διάστημα 1,5 χρόνου βίωσε δύο δολοφονίες φιλάθλων.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram του Ντέμη Νικολαΐδη, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συζήτησε με τον Σέρχιο Αραούχο για τα θλιβερά γεγονότα και συγκλόνισαν με τα λεγόμενα τους.

Ένα απόσπασμα από όσα είπαν: «Όταν έμαθα για τον Μιχάλη μούδιασα. Μούδιασα επειδή έμαθα για τα επεισόδια, δεν ήξερα ακόμα ότι έχει χαθεί ένας άνθρωπος. Ένιωσα όπως είχα νιώσει και όταν έμαθα για τον Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Μου κάνουν τόσο ξένα με το ποδόσφαιρο αυτά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντέμης Nικολαΐδης, ενώ στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο επιθετικός της ΑΕΚ, λέγοντας: «Ήταν κάτι πολύ σκληρό. Περιμέναμε το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό μας, αλλά συνέβη η τραγωδία με τον Μιχάλη. Μετά πήγαμε να αφήσουμε λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας, και αυτό ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί, ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί και να μπορούμε να διασκεδάζουμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς