16.1 C
Athens

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ταξιδεύει στη Ρόδο για το Super Cup ο ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το Super Cup της Ρόδου ολοκληρώθηκε με ένα πρόβλημα, καθώς ο Σταύρος Σχίζας τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση.

Άσχημα τελείωσε η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου λίγες ώρες πριν πετάξει για τη Ρόδο. Ο τραυματισμός του 34χρονου φόργουορντ του επέφερε αιμάτωμα στη γάμπα, με αποτέλεσμα να τον θέτει εκτός πλάνων του Φώτη Τακιανού για τη διοργάνωση (29-30/ 9).

Στην αποστολή για τη Ρόδο συμπεριλήφθηκαν οι: Σκάιλερ Φλάτεν, Μάικλ Γκίλμορ, Τζαμάνι ΜακΝίς, Άντριου Χάρισον, Νίκος Τσιακμάς, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Έλβαρ Φρίντρικσον, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Αριστοτέλης Σωτηρίου και Λαουρίνας Μπελιάουσκας

Να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό της διοργάνωσης, αλλά και πως η αποστολή των Πρασίνων, του Ολυμπιακού και του Περιστερίου αναχώρησαν με κοινή πτήση το πρωί της Πέμπτης (28/9) από την Αθήνα και βρίσκονται ήδη στη Ρόδο.

Έφτασαν στη Ρόδο οι αποστολές Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Περιστερίου – Η ομαδική φωτογραφία και η στιχομυθία του Σλούκα με τον Πίτερς

Το πρόγραμμα του Super Cup 2023 by aegean islands:

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

17:00: Περιστέρι bwin – Ολυμπιακός

20:30: ΠΑΟΚ mateco – Παναθηναϊκός

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

17:00: Μικρός Τελικός

20:30: Μεγάλος Τελικός

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς