21 C
Athens

EFL Cup: Πρόωρος αποκλεισμός για τη Μάντσεστερ Σίτι, με ανατροπή η Λίβερπουλ στους «16» (hls)

Θύμα έκπληξης στον 3ο γύρο του EFL Cup έπεσε η Μάντσεστερ Σίτι. Οι πρωταθλητές Αγγλίας αποχαιρέτησαν πρόωρα τη διοργάνωση μετά την ήττα με 1-0 από τη Νιούκαστλ εκτός έδρας.

Οι Καρακάξες αντιμετώπισαν μια αλλαγμένη Σίτι λόγω αρκετών νεαρών παικτών και στο 53′ βρήκαν χρυσό γκολ πρόκρισης με τον Ίσακ για να περάσουν στην επόμενη φάση, την ώρα που οι Πολίτες έμειναν εκτός χωρίς να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

 

Με γκολ του Τζάκσον στο 51ο λεπτό, η Τσέλσι επιβλήθηκε με 1-0 της Μπράιτον στο Στάμφορντ Μπριτζ. Με ανάλογο σκορ πέρασε και η Άρσεναλ που νίκησε με 0-1 την Μπρέντφορντ εκτός έδρας (σκόραρε ο Νέλσον στο 8′).

Η Λίβερπουλ με ανατροπή επικράτησε με 3-1 της Λέστερ στο Άνφιλντ. Ο ΜακΑτίρ έδωσε προβάδισμα στις Αλεπούδες στο 3′ σε μια φάση που οι Κόκκινοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στον (βασικό) Τσιμίκα.

Οι Κόκκινοι δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και ανέβασαν την απόδοσή τους. Δεν βρήκαν το γκολ που θα άξιζαν από το πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο έγινε η δουλειά με τον Γκάκπο να ισοφαρίζει στο 48′ και τους Σομποσλάι, Ζότα να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς