24 C
Athens

Serie A: Θρίαμβος για τη Σασουόλο που έσπασε το αήττητο της Ίντερ (1-2), εύκολα Νάπολι και Λάτσιο

Ανώμαλη προσγείωση για την Ίντερ στο Μιλάνο και πρώτη απώλεια στη φετινή Serie A έπειτα από πέντε διαδοχικές νίκες! Η Σασουόλο μετά την τεσσάρα στη Γιουβέντους επικράτησε με ανατροπή των Νερατζούρι (1-2) όντας αποτελεσματική στις ευκαιρίες της και με οργανωμένο σχέδιο στις αντεπιθέσεις.

Η ομάδα του Ιντζάγκι προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το ωραίο γκολ του Ντάμφρις ωστόσο η Σασουόλο στο 54′ με ένα τρομερό σουτ του Μπαϊράμι εκτός περιοχής έκανε το 1-1.

Η Ίντερ έκλεισε τη Σασουόλο αλλά στο 63′ ο Μπεράρντι ήρθε να βάλει τη σφραγίδα του σε μια τρομερή ανατροπή και νίκη στο Μεάτσα.

 

Την ώρα που ο Βίκτορ Όσιμεν παραμένει στην καυτή επικαιρότητα της Νάπολι, η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά μπόρεσε να φτάσει σε τεσσάρα και άνετη νίκη με τον Νιγηριανό φορ στο βασικό σχήμα απέναντι στην Ουντινέζε (4-1).

Γιατί παραμένει στην επικαιρότητα; Ο Ντε Λαουρέντις εξετάζεται για τις οικονομικές συναλλαγές στη μεταγραφή του Όσιμεν, ο Νιγηριανός έχασε πέναλτι στο ματς με την Μπολόνια και τσακώθηκε με τον προπονητή του, ενώ απειλεί μέσω του εκπροσώπου του να μηνύσει τη Νάπολι για video που ανέβηκε και κατέβηκε λίγα λεπτά μετά στο TikTok.

Οι Ναπολιτάνοι πάντως επικράτησαν της Ουντινέζε δίκαια με τον Ζιελίνσκι να ανοίγει το σκορ από την άσπρη βούλα και τον Όσιμεν να γράφει το 2-0 στο 39′ (έγινε αλλαγή στο 63′). Ο Κβαρατσχέλια στο 74′ πέτυχε το 3-0 και ο Σιμεόνε διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τον Σάμαρτζιτς να έχει μειώσει ένα λεπτό νωρίτερα (81′) για τους φιλοξενούμενους.

Η Λάτσιο σε ένα ματς με ελάχιστες ευκαιρίες κατόρθωσε να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς τρίποντο. Οι Ρωμαίοι επικράτησαν με 2-0 της Τορίνο στο Ολίμπικο, ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο μέρος και φτάνοντας σε δύο γκολ με τους Βεσίνο και Τζακάνι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τρίτη 26/9

Γιουβέντους – Λέτσε 1-0 (57′ Μίλικ)

 

Τετάρτη 27/9

Κάλιαρι – Μίλαν 1-3 (29′ Λουβουμπό / 40′ Οκαφόρ, 45′ Τομόρι, 60′ Λόφτους-Τσικ)

 

Έμπολι – Σαλερνιτάνα 1-0 (34′ Μπαλντάνζι)

 

Βερόνα – Αταλάντα 0-1 (13′ Κουπμάινερς)

 

Νάπολι – Ουντινέζε 4-1 (19′ Ζιελίνσκι, 39′ Όσιμεν, 74′ Κβαρατσχέλια, 82′ Σιμεόνε / 81′ Σάμαρτζιτς)

 

Ίντερ – Σασουόλο 1-2 (45+1′ Ντάμφρις / 54′ Μπαϊράμι, 63′ Μπεράρντι)

 

Λάτσιο – Τορίνο 2-0 (56′ Βεσίνο, 75′ Τζακάνι)

 

Πέμπτη 28/9

Φροζινόνε – Φιορεντίνα (19:30)

Μόντσα – Μπολόνια (19:30)

Τζένοα – Ρόμα (21:45)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς