18.8 C
Athens

Βίντεο της Νάπολι στο TikTok φέρνει στα άκρα τις σχέσεις του Όσιμεν με τους Παρτενοπέι

Στα άκρα βρίσκονται πλέον οι σχέσεις της Νάπολι με τον Βίκτορ Όσιμεν, μετά από βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Tik Tok της ομάδας και… κορόιδευε την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του επιθετικού στο ματς με την Μπολόνια.

Με μπαρούτι που είναι έτοιμο να σκάσει μοιάζει η κατάσταση στη Νάπολι. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν και το αποκορύφωμα ήταν η ισοπαλία με την Μπολόνια (0-0), όπου μάλιστα υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στον προπονητή Ρούντι Γκαρσία και τον Βίκτορ Όσιμεν.

Οι δύο άνδρες μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις άφησαν το θέμα πίσω τους, ωστόσο μια άστοχη κίνηση από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Tik Tok έχει φέρει τις σχέσεις του 24χρονου επιθετικού με τον σύλλογο στα όρια τους.

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε και στη συνέχεια κατέβηκε, δείχνει τον Όσιμεν να διαμαρτύρεται για το πέναλτι και στη συνέχεια όταν αυτό δίνεται να αστοχεί. Κατά τη διάρκεια του βίντεο ακούγεται ταυτόχρονα μια… αλλαγμένη φωνή που ουσιαστικά κοροϊδεύει τον επιθετικό της Νάπολι για τις αντιδράσεις του και τελικά για το χαμένο πέναλτι.


Όλο αυτό φάνηκε να ενοχλεί ιδιαίτερα τον Όσιμεν, ο οποίος σήμερα έσβησε όλες τις φωτογραφίες του με τη Νάπολι από τα social media, όπως συνήθως κάνουν τα… ζευγάρια που χωρίζουν.

«Αυτό που συνέβη στο επίσημο προφίλ της Νάπολι στην πλατφόρμα TikTok, δεν είναι αποδεκτό. Ένα video που κορόιδευε τον Βίκτορ δημοσιεύθηκε και μετά διαγράφηκε.

Ένα σοβαρό γεγονός που προκαλεί πολύ σοβαρή ζημιά στον παίκτη και και προστίθεται στη μεταχείριση που υφίσταται ο Βίκτορ το τελευταίο διάστημα μεταξύ προκλήσεων των Μέσων και fake news.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναλάβουμε νομικές ενέργειες και οποιαδήποτε χρήσιμη πρωτοβουλία για την προστασία του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Όσιμεν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς