24.6 C
Athens

Μπογδάνος: «Πρώτα μας τους φόρτωσε και τώρα υποδύεται την αυστηρή γκουβερνάντα»

Επίθεση στο twitter με αιχμηρά σχόλια από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο σε γνωστή δημοσιογράφο

Ενα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο twitter για την Ελενα Ακρίτα, την οποία χαρακτήρισε «αυστηρή γκουβερνάντα».

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση της γνωστής δημοσιογράφου στην οποία αντιδρούσε έντονα στην κίνηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη να δώσει στη δημοσιότητα μέσω Facebook τη διεύθυνση της οικίας του καθηγητή Κωνσταντίνου Συνολάκη.

Η Ελενα Ακρίτα έχει γράψει ένα αυστηρό σχόλιο για την ενέργεια του υπουργού κατηγορώντας τον ότι στοχοποιεί τον καθηγητή.

«Ξέρουμε πού μένεις, Κωνσταντίνε Συνολάκη. Κοινοποιούμε δημόσια τη διεύθυνση του σπιτιού σου χωρίς συναίνεση βάζοντας έτσι σε κίνδυνο εσένα και την οικογένειά σου. Παραβιάζουμε τα προσωπικά σου δεδομένα, σε στοχοποιούμε, παρανομούμε αλλά δεν κολώνουμε σκιάζονται ωρέ τα παλικάρια;», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα η Έλενα Ακρίτα αντιδρώντας όπως πολλοί στην κίνηση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας.

Μόνο που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, εξοργίστηκε με την ανάρτησή της Έλενας Ακρίτα και κοινοποιώντας τη σχολίασε:

«Έλενα Ακρίτα: Πρώτα μας φόρεσε τον Πολάκη και το συνάφι τους και τώρα υποδύεται την αυστηρή τους γκουβερνάντα, που τους τραβάει το αυτάκι. Όχι, κυρία μου, με μια παρατηρησούλα δεν σβήνετε τη μνήμη μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς