19.7 C
Athens

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Υπάρχουν πληροφορίες για πανό που προσβάλλουν τη μνήμη του Μιχάλη, να απομακρυνθούν»

Η Ένωση ξεκαθαρίζει ότι δεν θα δεχτεί να γίνει παιχνίδι στη Λεωφόρο αν υπάρχουν κρεμασμένα πανό ή κορεό που θα προσβάλλουν τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη

Σε ανακοίνωση της μετά από πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά των ανθρώπων της ομάδας, η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα δεχτεί να αγωνιστεί στη Λεωφόρο εφόσον υπάρχουν κρεμασμένα πανό ή κορεό που θα προσβάλλουν τη μνήμη του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από την OPAP Arena μετά την επιδρομή Κροατών κι Ελλήνων χούλιγκαν.

Η Ένωση τονίζει ότι αν οι πληροφορίες της επαληθευτούν, τότε αυτά τα πανό θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα ή να μην περάσουν ποτέ εντός γηπέδου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως τέθηκαν υπόψη της πληροφορίες που ευχόμαστε να μην ισχύουν, για πιθανή εμφάνιση πανό ή κορεό ή και τα δύο μαζί, προσβλητικων για την μνήμη του Μιχάλη, απόψε στην Λεωφόρο.

Απευθυνθήκαμε άμεσα στις αρχές που είναι αρμόδιες για την τήρηση της τάξης και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θέσαμε υπόψη τις πληροφορίες, ενώ ενημερώσαμε και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ζητήσαμε να ελεγχθεί αν ισχύουν οι πληροφορίες κι αν ισχύουν να διασφαλιστεί είτε πως δεν θα περάσουν στο γήπεδο τα πανό, είτε αν έχουν περάσει ήδη να διασφαλιστεί πως θα απομακρυνθούν”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς