18.7 C
Athens

Ξέσπασε ο Λόπεθ μετά την ήττα από την Παρί: «Δεν κάναμε τίποτα»

Απογοητευμένος και εξοργισμένος ήταν ο Πάου Λόπεθ μετά την ήττα της Μαρσέιγ με 4-0 στο ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα πράγματα στην αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League πάνε από το κακό στο χειρότερο. Μετά το… μπάχαλο τις προηγούμενες μέρες με τις απειλές των οπαδών, την παραίτηση Μαρθελίνο από τον πάγκο, την προσωρινή παραίτηση του Πάμπλο Λονγκόρια και τελικά την επιστροφή του στην προεδρία, ήρθε ο διασυρμός στο ντέρμπι με την Παρί.

Αλλαγή σκηνικού στη Μαρσέιγ, παραμένει στην προεδρία ο Λονγκόρια

Μπορεί η ισοπαλία στην έδρα του Άγιαξ στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League να έδωσε λίγο ηρεμία, αλλά η Παρί ήρθε να τη διαταράξει.

Ο Πάου Λόπεθ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του στις δηλώσεις που έκανε, λέγοντας πως από τη μία η Παρί έπαιζε για τη νίκη και από την άλλη η ομάδα του δεν έκανε τίποτα.

Αναλυτικά: «Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, είναι η αλήθεια. Είδαμε δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες. Είδαμε την Παρί που ήθελε να παίξει και να κερδίσει τον αγώνα με την Μαρσέιγ, κι ήμασταν κι εμείς που δεν κάναμε τίποτα.

Μας έλειπε η συμπεριφολα, οι μάχες, το παιχνίδι, ο χαρακτήρας, τα πάντα. Ζητάμε συγγνώμη από όλους τους οπαδούς, τον κόσμο μας γιατί αυτό που είδαμε δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε από μια ομάδα σαν τη Μαρσέιγ.

Είπα ότι είμαι περήφανος για αυτό που κάναμε κόντρα στον Άγιαξ την Πέμπτη, αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο πράγμα απόψε. Δεν δημιουργήσαμε τίποτα, δεν κάναμε τίποτα, δεχθήκαμε τέσσερα γκολ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς