19.7 C
Athens

Πυλαία: «Αλλοίωση αποτελέσματος με την ΑΕΚ, δεν αποτελεί άλλοθι η ανυπαρξία VAR»

Δημόσια διαμαρτυρία για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ εξέδωσε η Πυλαία μετά την πρεμιέρα της Handball Premier και την οριακή νίκη των Κιτρινόμαυρων με 22-21.

Η Πυλαία καλεί τα αρμόδια όργανα της ομοσπονδίας να εξετάσουν το οπτικό υλικό και να επιληφθούν της κατάστασης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Η υπολειτουργία του κατεστραμμένου χρονομέτρου και η ανυπαρξία var, δεν αποτελούν άλλοθι σε κανένα για την αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος».

Η ανακοίνωση της Πυλαίας:

«Κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης

ο ΑΕΣΧ Πυλαίας με αφορμή την ηττα της ομάδας μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών και το τρόπο που διαμορφώθηκε από την γηπεδούχο ΑΕΚ προβαίνει σε δημόσια διαμαρτυρία για την διαιτησία του αγώνα. Αποκορύφωμα , ενώ ο ΑΕΣΧ Πυλαίας προηγείτο με 18-20 τρία λεπτά περίπου πριν την λήξη του αγώνα, οι διαιτητές Καρυδακης Γιακαλής με τρία εξωφθαλμα σφυρίγματα σε βάρος της ομάδας μας διαμόρφωσαν το σκορ σε 21-20 και στο τελικό 22-21 σε βάρος μας.

Η υπολειτουργία του κατεστραμμένου χρονομέτρου και η ανυπαρξία var, δεν αποτελούν άλλοθι σε κανένα για την αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος.

Καλουμε τα αρμόδια όργανα της ΟΧΕ να εξετάσουν το καταγεγραμμένο οπτικό υλικό του αγώνα ,να επιληφθούν και να προασπίσουν με τις αποφάσεις τους την ομαλή και έντιμη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

Γιώργος Μπαμπαρατσας»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς