17.2 C
Athens

Γενικός διευθυντής Ζαλγκίρις: «Μόλις λάβαμε την πρόταση του Ολυμπιακού ο Μπραζντέικις ζήτησε να φύγει»

Ο Παούλιους Γιανκούνας αποκάλυψε το παρασκήνιο της μεταγραφής Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ήταν τόσο μεγάλη η επιθυμία του Λιθουανού άσου να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα που ζήτησε αμέσως να φύγει, μόλις έφτασε η πρόταση από Ελλάδα στα γραφεία της ομάδας

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι κι επίσημα από το μεσημέρι της Κυριακής (24/9) παίκτης του Ολυμπιακού, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η επιθυμία του Λιθουανού φόργουορντ να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα φάνηκε έντονα από την πρώτη στιγμή μέσα από τις δηλώσεις του και επιβεβαίωνεται και μέσα από τα όσα αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής της Ζαλγκίρις Κάουνας, που υπογράμμισε ότι από τη στιγμή που έφτασε στα γραφεία της ομάδας η πρόταση των νταμπλούχων Ελλάδας, ο Μπραζντέικις ζήτησε να αποχωρήσει.

«Σε αυτό το στάδιο δεν θα θέλαμε μεγάλες αλλαγές, αλλά αφού λάβαμε την προσφορά του Ολυμπιακού, ο Μπραζντέικις εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει. Ο Ολυμπιακός μάς προσέγγισε, συνεπώς έπρεπε να βρούμε μια κοινή λύση και τις καλύτερες συνθήκες για αυτή την κατάσταση. Στις διαπραγματεύσεις εκφράσαμε τις θέσεις μας, η άλλη πλευρά συμφώνησε και έπρεπε να πάρουμε μια δύσκολη απόφαση. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστούμε τον Ίγκνας για το διάστημα που ήταν στην ομάδα μας», τόνισε σε πρώτη φάση ο Παούλιους Γιανκούνας.

Παράλληλα επιβεβαίωσε πως η Ζαλγκίρις βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη. «Με τόσο λίγο διάστημα μέχρι να αρχίσει η Ευρωλίγκα είναι δύσκολο να βρεις παίκτη, αλλά το προσπαθούμε. Από την άλλη όμως είδαμε και στο τουρνουά της Κύπρου ότι και το τωρινό ρόστερ μπορεί να είναι ανταγωνιστικό στην Ευρωλίγκα, οπότε δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς